Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochammmm wasssss

Uwielbiam to FORUM!! Czy też tak macie???

Polecane posty

Gość kochammmm wasssss

Mam jakis problem w pracy, napiszę na forum i zaraz ktoś mi pomoże. Osttanio miałam problem z exelem i też mi ktoś udzielił odpowiedzi na forum błyskawicznie:-) Uwielbiam to forum i was bo pomagacie mi w wielu problemach jakie mam czasami w pracy. I nie tylko w rpacy!:-) Nie ma lepszego forum od naszej kafeterii. Całuję rączki twórcy tego forum:-)

Gość kochammmm wasssss
Jem kupę 👄

Gość Anna^^^
Tak nie wiem co jest w tym forum aale uzależnia i dziwnie skłania do dzielenia się na nim swoim doświadczeniem. Myślę że to forumi ludzie na nim maja ogromny potencjał. Gdybyśmy mądrze wykorzystali nasze mozliwoći to moglibyśmy utworzyć coś w rodzaju niezależnego państwa nowe społeczeństwo na nowych zasadach...hmmm?

Gość kochammmm wasssss
mi się jedzenie kupy jeszcze nie znudziło:P To żart oczywiście, poprzedni wpis też. Lubię to forum głównie za liczne tematy i posty o jedzeniu kupy, ale i pomoc w excellu również doceniam kochani:)

Gość bydleee
nooooooo bez podatków

Gość Anna^^^
Oczywiście wszyscy musieliby przejść swego rodzaju kafeteryjną inicjację polegającą na zjedzeniu minimum 100 g kupy. Tak pro forma...

Gość Anna^^^
Nie podszywie nie to miałam na myśli.

Gość dziadek k
Aniu droga, co masz na sobie?

Gość jmyhbbagfgh
nienawidzę tego forum pełnego czubków i chamstwa, gdybym miała co robić to bym była szczęsliwa że nie muszę tu zaglądac !

Gość bydleee
nikt z was by sie nie odwazyl zjesc MOJA KUPE. Jesteście rzadkie frajerki 🖐️

Gość jmyhbbagfgh
mam nadzieje, że drogie czubki nie przeszkadza wam fakt, że pisząc ten post zakąszam batonem z kociej kuwety?

Gość droge czubki
nie pszeszkadza nam. Daj gryza

Gość kochammmm wasssss
te podszywy o jedzeniu kupy to podszywy!! ja tak jak pisalam ciesze sie ze takie forum istenieje bo szybko mozna uzyskac porady od innych. Jest mnostwo innych podobnych portali ale kafeteria bije je na glowe. Szkoda tylko ze tyle tu gównarzy ktorzy upodobali sobie podszywy i głupie topiki. Mysle ze administratorzy powinni takim osobom dawać bana na jakiś czas bo iaczej to tu nigdy nie bedzie porządku

Gość Kaffedekorator
:classic_cool:3/10

Gość Anna^^^
Mój ulubiony podszyw to właśnie "jem kupe". Wiem, że to dziecinne i głupie. Ale tak już mam:)

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Więc stwórzmy odrębne państwo takie Kafeterium w którym kafeterianom bedzie sie żyło dostatnio Będziemy jak Watykan w Rzymie. Kafeterium w Polsce.

Strefa wolna od podatków. ABY DO NAS DOŁĄCZYĆ I Z NAMI GADAĆ TRZEBA ODDAĆ NAM CZĘŚĆ SWOJEGO KAPITAŁU.

KUPOWE PODSZYWY ARESZTOWAC I DOŻYWOTNIO SKAZYWAĆ DO FIZYCZNEJ PRACY PRZY PRODUKCJI TOWARÓW NA EKSPORT. dARMOWA SIŁA ROBOCZA I SZYBKI ROZWÓJ EKONOMICZNY PRZY POMOCY PODSZYWÓW STANIEMY SIĘ POTEŻNIEJSI NIŻ CHINY.

Gość kochammmm wasssss
wam gówniarze naprawde wydaje sie to smieszne?żenua naprawde:-( zajmijcie sie lepiej odrobieniem lekcji do gimnazjum bo naprawde az zal was czytać

Gość bydleee
nie jestem gówniarzem, naprawdę jem kupę. Zobaczyłem na filmie, że tak można. Spróbowałem i nie żałuję. PS. przestańcie już z tym słowem "żenua", "żenada". To jest okropne gdy 90 procent internautów go nadużywa.