Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaczarnausmiechnieta

Witam, faceci co sadzicie o kobiecie ze zdj...

Polecane posty

Gość dziadek k
co nieco by się zjadło z takiego tyłeczka ❤️

Gość Zdzisiek
nie garb się nie rób żałosnych min i ubierz stanik oraz ładniejsze kup se ciuchy bo trochę wieśniacko w nich wyglądasz ogólnie ładna jesteś

no a takie cycunie moga byc?

Gość a czemu nie miałaby
niezła

Gość pseudokafeteriusz
cycki za małe.

Gość bardzo wkurzony
masz lustro ?

Gość Zdzisiek
kup sobie stanik pusz ap czy jak to kurestwo się nazywa moja kryśka takie nosi

Gość ptasiek nastroszony
miła aparycja mądre oczka , super Dżaga niestety nie jest

nie kupie takiego bo za duzo w nim gabki, zle bym sie czula poza tym po co mam udowadniac swiatu ze mam cycki wieksze jak nie mam...

a chcielibyscie mnie za swoja kobietke? Na zwiazek?

Gość jak dla mnie
taka jakaś krzywa

Gość kossiarz umysłów
kobieta ewidentnie upośledzona z wyraznie zaznaczonymi koścmi zuchwy widac u niej skłonności do patologicznego współżycia płciowego i czestego obcowania w srodowisku osób z zespołem downing street,a takze co znamienne wyróznia się groteskowym wyrazem twarzy świadczącym o skłonnościach naduzywania organów płciowych do celów nie zwiazanych z prokreacją

Gość ptasiek nastroszony
wydaje sie ze jestes idealna na zone , ladna , ze maz nie bedzie wieszal nad Waszym lozkiem plakatow z Paris Hilton , a nie na tyle ladna by sie zaraz chlopaki z osiedla o Ciebie bily. wiec maz ma spokoj

Gość ewtewrterewr
straszna jestes i chcesz chyba isc w kierunku foto modellingu. uwierz z ekompletnie nie nadajesz sie na to ...te pozy to tragedia na klauna sie nadajesz

Gość anikaaa
jej to ladniejszych nie bylo . sorki ale ta kobieta ma cos z twarza i nie przyjemnie sie na nia patrzy

Gość michal78
Widzę ostre komentarze wyżej. Głównie to chyba tych co uważają styl "modelek" i "telewizyjnych twarzy" za jedyny słuszny. Typowy syndrom obecnego świata, gdzie postępowanie ludzi kreowane jest przekazem w mediach (TV, czasopisma, internet). Są różne charaktery, dla każdego z nich inny typ urody jest piękny. Można tylko by rzec, że ktoś podoba się większej lub mniejszej liczbie osób. Dla mnie np. wogóle nie w guście są np:modelka Anja Rubik czy piosenkarka Doda. Nie pociągają mnie. Teraz w sprzeczności do tego co napisałem wyżej (oceniłem po wyglądzie) prawdziwe piękno człowieka można ocenić dopiero gdy się go pozna. Znam kogoś kto kiedyś mi się podobał ale jak okazało się "jaka z niej ....." tak teraz nie czuję zupełnie nic na jej widok, a nawet wstręt. Co gorsza niestety ten typ urodz bywa dla nas już spalony (to tak jak ze spojrzeniem na dane społeczeństwo - zajdzie Ci za skórę ksiądz albo policjant to już najgorsze myślisz o całej reszcie z tej grupy). Powiem tak - jesteś ładna, zgrabna, masz śliczny uśmiech, piersi w mojej ocenie lepsze są mniejsze niż większe, jeśli tylko naturę masz przede wszystkim serdeczną to na pewno miło by się z Tobą było pokazać i razem z Tobą przebywać. Pozdrawiam!

Gość thomassss
buahahahah!!!!!!!!! OBRZYDLIWA wg mnie, -100% kobiecosci. za chuda, brzydka z twarzy, zero ksztaltow jakichkolwiek gdziekolwiek. przypominasz mi jedna zulice mieszkajaca nieopodal mego bloku :-O