Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona_w_swoim_swiecie

Tesknie :/ Pogubilam sie...

Polecane posty

To chyba nie jest normalne ale tęsknię za 3 facetami.Z pierwszym z nich byłam ponad rok,byłam wtedy jeszcze niepełnoletnia i przez to wszystko się rozpadło on był 10 lat starszy.Wiem ze takich facetów już nie ma on był idealny taki kochany,gdy go ujrzałam po kilku latach myślałam ze zemdleje,spojrzał tak jak kiedyś swoimi cudownymi błękitnymi oczami pełnymi ciepła długo nie mogłam dojść do siebie chciałam za nim biec ale było za późno :(żałoba po nim trwała kilka lat zamknęłam się w swoim świecie.Po kilku latach postanowiłam się w końcu otworzyć na ludzi i poznałam kolejnego faceta na początku było pięknie ale po roku czar prysł i zaczęły się problemy.Okazało się ze to związek toksyczny,odeszłam po kolejnych ponad dwóch latach,mimo to ze naprawdę źle mnie traktował i poczułam ulgę odchodząc dziś tęsknie.Teraz widzę ze wiele rzeczy sama wyolbrzymiałam,piękne było to ze jak źle nie było to zawsze wieczór wtulaliśmy się w siebie i zasypialiśmy brakuje mi tego bardzo:( Dziś mam kolejnego partnera ale spotykamy się tylko raz w tygodniu i szczerze mówiąc mało w tym jakiej kol-wiek czułości i ciepła wogole wszystko takie dziwne jest:( mimo to każdego dnia o nim myślę i tęsknię tak bardzo bym chciała się przytulic :( czy ja jestem jakaś nie normalna?

up :(