Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dukielka

kiedy jechać

Polecane posty

witam wszystkie przyszłe i obecne mamy;-)chciałabym sie Was poradzić w pewnej sprawie-chcę urodzić w Warszawie,mieszkam na podkarpaciu,termin mam na koniec stycznia.Mam mozliwość pojechać wcześniej do stolicy(rodzina)ponieważ nie wyobrażam sobie porodu w innym szpitalu niż na Żelaznej(mój trzeci będzie:-)..Czy dwa tygodnie wcześniej jak pojade przed terminem bedzie ok? Pozdrawiam

Gość jdhfhd
Jeśli to twoje trzecie to na pewno już wiesz, że nie znasz dnia ani godziny :). Może pojedziesz dwa tygodnie przed i będziesz jeszcze miesiąc czekać. A może wody ci odejdą w 37. tygodniu i wszystkie plany legną w gruzach.

przeprowadziłam statystyki i srednio wychodzi ,że bobasy były około 7 dni wcześniej niz termin:-)

Gość jdhfhd
fajnie by było gdyby tak sobie można zaplanować :). Ja jestem dzieckiem z 37. tygodnia i też rodziłam w 37. Moja starsza siostra - 10 dni po terminie, młodsza - dokładnie w dniu terminu. Co by nie było - nawet jeśli dziecko uprzedzi twoje plany to tragedii przecież nie będzie, nie żyjemy w jakimś buszu :)

Gość kasiulkka196344
http://tnij.org/ntdu Wejdź i zobacz czy skarpetki są legalne :) Na tej stronce są zdjęcia :) Odpiszcie czy se wam podoba ! :):)

...ha dobrze powiedziane buszu:-)gdybys zobaczyła szpital w Krośnie lub nie daj Boże w nim leżała(mam doświadczenie)..wiedziałabyś odrazu dlaczego Żelazna:-)boje sie tylko ,że jak odejda mi wody (ostatnio sączyły sie 12h)nie dojedziemy tych 400km:-(gin powiedział ,że mam dobra szyjke więc szybkiego porodu sie niespodziewam(ostatnio dostałam zzo ze środkiem na rozkurcz szyjki)...szansa więc jest:-)