Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Anna28

Nie wiem co robić

Polecane posty

jestem w sytuacji z którą nie mogę sobie poradzić. Jestem, a może byłam w zwiazku z facetem. Mieszkałam u niego i szukałam pracy aż pewnego dnia oznajmił że nie jest wstanie mnie utrzymać z dzieckiem. Wróciłam do siebie i szukałam pracy. Znalazłam na 3 miesiące i znowu ten sam problem bo musiałam wrócić do siebie gdy praca się skończyła. Wiem że facet ma wydatki i jest mu ciężko. Nigdy nie chciałam być na jego utrzymaniu ale zadaję sobie pytanie jak długo tak będzie. Przez rok czasu nastawiałam sie na to że będziemy razem i tylko u niego szukałam tej pracy. Mam poczucie zmarnowania czasu. Znów jesteśmy na odległość. Przez to że nie stać nas być razem sa nieporozumienia. Jedno do drugiego ma pretensje. Coraz mniejszy jest kontakt między nami. W ciągu dnia żadnego. Nie wiem co dalej robić bo najgorsze że mi nadal zależy na nim. Ale dopóki nie będę pracować to nie możemy mieszkać razem. A cholera jest tak ciężko o robotę. Odpuścić i zając się wyłącznie sobą? A może przeczekać? Nie wiem co myśleć o nim. Przez to mam wątpliwości czy zawsze tak będzie i czy zawsze muszę być zdana na siebie. Jak ja odpuszczam to On też. Nie walczy choć mówi że kocha. Nic nie wiem.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować