Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkiujyhtgrfedsa

JAK TO JEST Z TA WIZYTA PRYWATNIE U GINA?

Polecane posty

Gość lkiujyhtgrfedsa

czy gin prywatnie wpisuje cos do ksiazeczki rumowskiej czy do jakiejs kartoteki? ze np potem jest to gdzies odnotowane ta wizyta . i np za kilka lat bede chciala lub moj nowy gin bedzie chcial sprawdzic moje dawne wizyty to da sie to zrobic???

Gość lkiujyhtgrfedsa
up

Gość mart ha
każdy nowy lekarz zakłada ci kartę, tam jest cała historia, jako pacjent masz dostęp do swojej dokumentacji

Gość pantałyk
zakłada kartę. Czy po latach będzie do wglądu, to nie mam pojęcia.

Gość lkiujyhtgrfedsa
a gdybym np chciala sklamac ze np bylam kiedys tam na wizycie a nie byłam lub ze nie bylam a bylam to nowy gin i tak sie pokapuje jak zajrzy w kartoteke tak??

JEŚLI dostanie kartotekę... Cytologię wpisują gdzieś do głównej bazy i wszyscy mogą zobaczyć kiedy byłaś.

Gość lkiujyhtgrfedsa
i ile sie czeka na wizyte? ja nigdy nie bylam prywatnie tylko raz na nfz ale bylo nie milo.. mam nadzieje ze prywatnie bedzie sie gin bardziej starał :( no i ktos wie czy w sredniej wielkosci miescie prywatnie do gina dlugo sie czeka na wizyte? np czy jak zadzwonie jutro sie umowic to juz pojutrze moga mnie umowic czy to trzeba czekac długo?

Zależy jak dużo pacjentek będzie miał, może trafi się jakaś "luka", ale przeważnie czeka się trochę dłużej niż jeden dzień

Gość lkiujyhtgrfedsa
bo jesli np gin przyjmuje prywatnie tylko 2 razy w tygodniu po poludniu to pewnie bedzie sie dlugo czekało..?

No wiesz, nie każdego stać, żeby zapłacić 100zł za wizytę czy 20zł za wypisanie recepty, więc masz jakąś szansę ;)