Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mateusz_Piernikarz

Lubiłem tą Gabrysie z Top Modl 2 i szkoda mi jej :(

Polecane posty

Gość Mateusz_Piernikarz

i nie rozumiem dlaczego nie odpadła ta Michalina przecierz ona jest BRZYDKA ! ! ! ! ! aż mnie chuj strzela jak o tym myśle a wy co myślicie ?

Gość Anna^^^
nawet wiem dlaczego ci sie podobała, daje pewnie każdemu, kto się rusza i na drzewo nie ucieka

Gość Mateusz_Piernikarz
lubiłem ją bo coś wnosiła do tego programu i była charakterystyczna, jedyne co to była może troche za niska, ale twarz 100 razy lepsza od Michaliny !

Gość mam zamiar
i do tego byla cholernie pewna siebie bez zadnych podstaw zreszta , pamietam jak w ktoryms odcinku mowila SZARYM MYSZKAM STOP SZARE MYSZKI DO DOMU no wiec poszla , troche skromnosci jej sie przydalo no i teraz bedzie miala czas na ksztalcenie o ktory mowila ze nie posiada szok

Gość bl222eble
widze tylko wykształcenia sie czepiacie, ale wiedzcie, że nie ono świadczy o człowieku, że ktoś nie ma wykształcenia nie znaczy, że jest głupi i nic mu sie nie należy.

Gość ergtfge
prawda ale ona była niewykształcona i głupia, dobrze, że odpadła, pasztetówka!

mnie szkoda nie jest, ale uważam, że to było wyjątkowo niesprawiedliwe, bo ta ruda sie opierdalała i ja zostawili

Gość mam zamiar
nikt sie nie czepia wyksztalcenia tylko do kogo ona ma pretensjie cytuje a do czego ja mam wracacv nawet matury nie mam , to zrob sobie i bedziesz miec bardziej chodzi o to ze straszna tupeciara bez podstaw