Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cccccccccc

CO UWAZACIE ZA DEFEKT W URODZIE KOBIETY? WĄSKIE USTA,LICHE WŁOSY,ITD

Polecane posty

Gość cccccccccc

JAK W TEMACIE, CO UWAZACIE, ZE ZEPSUJE NAWET ŁADNĄ BUZIE? OCZYWISCIE NIE MAM NA MYSLI TAKICH RZECZY JAK ZEZ, TRĄDZIK-TYLKO MNIEJSZY DEFEKT, KTORY WY JEDNAK ZAUWAZACIE?:) . MNIE BARDZO NIE PODOBAJA SIE SINCE POD OCZAMI (SAMA MAM)- I ZWRACAM NA TO UWAGE... ALE NP. PIEGI UWAZAM ZE SĄ SŁODKIE;)

odstające uszy nie są ładne :P sama mam ciut odstające i to chyba mój jedyny prawdziwy kompleks :PP ale mimo wszystko lubię się za całokształt i nawet gdybym miała kupe kasy to bym nie poddała się żadnej operacji

Gość to sie ciesz ze nie masz zeza
bo to jest straszne

Gość cccccccccc
tak, ja wiem ze wady wzroku to coś strasznego...tak samo jak np. duzy nos, trądzik...

Gość natalia1989111
mialam odstajace uszy, ale tak serio,mocno odstajace , do 14 roku zycia. mama poprawila mi je u chirurga, tj podciagnal mi je w ten sposob,ze nie odstaja ;p nie uwazam,ze to operacja plastyczna xDD

Gość marianna pe*
szerokie biodra tragedia bo ich nie spiłujesz!!!

Gość Niski wzrost
Niski wzrost

Nie podoba mi się kiedy usta mają kąciki na dół, taki ponury wyraz twarzy to nadaje. No i mój własny kompleks - rozdwajające się, słabe włosy.

Gość savior on the univers..//..
brak waginy

Gość kampkatyl
wąskie biodra i brak dupy

Gość kampkatyl
i do tego sylwetka coraz większa u góry czyli płaska dupa i wielkie cyce a do tego tłusta głowa jak u buldoga

Gość kgcgfg
nie uważałabym trądziku za defekt...mam koleżankę która go ma i jest naprawdę piękna

Gość gucio pucio
BRAK ZĘBA NA PRZEDZIE

Gość ijdhfus
pustoglowie to najwiekszy defekt, bije nawet male cycki.

Gość time of my life
Jeśli kobieta jest ładna to żadna wada jej nie odejmie urody :) Znam kilka osób,w tym jedna jak autorka napisała - z zezem dziewczyna cieszy sie powodzeniem bo na prawde jest ladna. Druga z tradzikiem... zeby to tylko tradzik.. Ona ma przebarwienia, blizny, skora jej sie okropnie luszczy :( i nikt nie uznaje tego za większą wadę. Ma opinie ladnej dziewczyny i na powodzenie rowniez nie narzeka. Wiec potwierdzaja sie moje slowa z poczatku postu

Ktoś napisał duży nos - ale to zależy od twarzy! Niektórym pasuje duży. Do wad dodam wszelkie zmiany skórne.

Gość wg mnieyyyyyy
płaska pupa z przodu plecy cienkie, rzadkie wlosy bardzo waskie usta generalnie meska uroda, meska budowa ciala lub meskie rysy twarzy NADMIERNE OWLOSIENIE - :O

Gość wg mnieyyyyyy
zapomnialam - TRĄDZIK i wszystko z nim związane, blizny np. i nikt mi nie wmowi, ze osoba z tradzikiem moze byc sliczna... tzn jezeli jej perfekcyjan tapeta pokrywa trąd lub blizny CALKOWICIE (co graniczy z cudem) to ok, ale co sie dzieje, gdy tapeta splynie..

Gość Żrę banana
Największym defektem w kobiecej urodzie jest chłopięca figura. Wąskie biodra, brak wcięcia w talii, płaska dupa.