Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwonka13

czestomocz, ból plecow i brzucha ? :(

Polecane posty

Gość iwonka13

boli mnie krzyż i podbrzusze. Czesto oddaje mocz. Czy to może być jakieś zapalenie pecherza ? dodam ze czuje pieczenie . Odkąd biore uronal to ustepuje ale ból pleców nie zbyt. 9 wrzesnia uprawiałam seks a 23 dostałam miesiaczke która była z tą galaretą przejrzystą (niby złuszczająca sie macica) wiec ją chyba można wykluczyć. powinnam iśc do gina czy brać tabl i poczekać ?

Gość amikka
Idź do lekarza, nie czekaj, przecież zapalnie pęcherza nie przejdzie tak łatwo jeśli się nie zaszczepisz, a uronal to tylko na chwile może przynieść ci ulgę to tylko jakiś suplement.

Gość iwonka13
a czy ciąże moge wykluczyć skoro miałam taką miesiącze ? bo ta galareta to chyba wydzielina macicy i ona jest wydalana razem z krwią podczas gdy nie jest sie w ciązy ? czy to coś nienormalnego ?

Gość aronnnnka
Jak widac mozna to wszystko własnie łatwo pomylic jedna dolegliwosc z drugą.Dlatego ja również uwazam ze jednak najlepiej jest iśc do lekarza.

Gość iwonka13
ale nie rozumiem o czym teraz piszecie ? ja sie zapytałam czego to mogą być objawy... Na razie nie moge isć do lekarza . Jestem na weekendzie u rodziny.

Gość amikka
Pytasz czy powinnaś iść do gina, więc my Ci piszemy, ze tak bo to może byc zapalenie dróg moczowych.

Gość mabbroc
jak plecy bola to lepiej do urologa od razu a nie do ginekologa. pij duzo zakwaszonej wody, lykaj witamine c, jedz cytryne, bierz urosept, prouro, ginjal jesli uda ci sie znalezc, pij herbatke z owocow lesnych z cytryna. badanie ogolne i usg musisz zrobic od razu po skonczeniu miesiaczki