Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adelle1988

22 lata i co??

Polecane posty

jestem dobrze platnym zabojca, mam luzne godziny pracy, pare razy pisali o mnie w gazetach, wiec jakas medialnosc juz mam, bylem z dziewczyna 3 lata ale sie wszystko popsulo, zupa byla za slona i musialem ja odstrzelic aktualnie szukam nowej :D

-23 lata -skonczone studia licencjackie -pracy nie mam, od stycznia zaczynam staz -mam cudownego narzeczonego:D -za 1,5 roku ślub i wyprowadzka od rodziców:)

Gość Croline333
oczywiście. Też tak sądze, ale czasem chyba człowiek niepotrzebnie sie przejmuję nawet niewielkimi sprawami, jak np. ja:) I to mu uniemozliwie patrzenie na swiat pozytywnie...

Gość Izabellaa0000000
ja mam 21 działalność gospodarczą z dotacji, dorabiam jako hostessa. auto na kredyt :P

Gość Croline333
Smakowita, Tez starm sie o staż. Jak go załatwiłaś? Mi stale mówia ze nie ma kuźwa pieniedzy na staże...

- 22 lata - rzucone studia na 1 roku, zamiast nich zrobiona szkoła kosmetyczna:D - zareczona - bez dzieci - praca na 1/4 estatu, z racji zawodu dorabiam troche w domu, miesiecznie mam niecaly 1000 zł - mieszkam z rodzicami, jem ich zarcie, jezdze ich samochodem:D

Gość bez ogródek
grafika komp. - ale studia są suuuper; zajęcia z fotografii, rysunku, technik art. i w ogóle spoko szkoła:) wcześniej byłam na fil. ang. i ocipieć szło na zajęciach zasypiałam:D

Gość Croline333
II rok pedagogiki.

Grafika komp podobno jedne z najciekawszych studii az chce sie czytac. Ja sprzedaz nieruchomosci 3 .semestr juz i prawo , prawo , prawo najnudniejszy semestr jak dotychczas. Ale zawod mi sie podoba :D

Studiowałam fizjoterapię i miałam mnóstwo praktyk więc teraz zgłosiłam się do zakładu rehabilitacyjnego, w którym miałam duzo praktyk,bo wiedziałam,ze co roku przyjmują tam na staze i dogadałam się z kierowniczką:)

Gość bez ogródek
no fajne fajne ciekawe studia:) z wykładów dużo mamy historii sztuki i też miło się słucha, fajne rzeczy opowiadają, sporo się dowiedziałam o historii swojej okolicy, fajna sprawa! ale nie wiążę swojej przyszłości z pracą grafika, robię to raczej hobbystycznie i dla papierka ;) a Ty co będziesz robić po studiach, bo powiem szczerze nie słyszałam o takim kierunku jak sprzedaż nieruchomości:> :)

Gość mddfjdjdf
Mi do 22 jeszcze sporo brakuję teraz mam szkołę , chcialabym zrobic prawko, pozwiedzać trochę , ale to malo realne. w wieku 22 chcialabym tak za mąz wyjsc i w ciąże zajsc. ale w dzisiejszych czasach cięzko by było utrzymać rodzinę. Chyba przyjdzie mi czekać do 35 na ustatkowanie. Tylko ,że ja nie chcę tak późno zostać matką.

Gość arabskaguma
Mam 22 lata, wynajmowane mieszkanie, mieszkam z chłopakiem. Szukam pracy uczę się. Mieszka z Nami kot :) Swego czasu i ja mieszkałam za granicą i zarabiałam grube kokosy. Ale miłość przygnała mnie z powrotem do Polski do małego miasteczka do którego zrzuciło Nas wojsko ( Moj facet jest żołnierzem). Wojsko oprocz dziury zabitej dechami daje Nam również wybór (czytaj rozkaz bez odwołania) wyjazdu mojego faceta na misje do Afganistanu. Wieci o tym, że oni nie jadą tam z własnej chęci?!

A bo nie wiem czy jest taki w Polsce nawet :D Co jak to co sprzedawal mieszkania :D W polsce jeszcze malo znany zawod ale z czasem pewnie wejdzie w zycie :D Makler mowi ci to cos? :D House agent po angielsku nie wiem jak bedzie po polsku :)

Gość asssssssssssaaaaaaaa
22 lata i gówno mam nadal na utrzymaniu rodzicow. prace jedynie sezonowe 3 rok studiów odchowałam psa, ktory zdech majac 10 lat to tyle.

Gość Moniuszko23
-23 lata -mieszkanie 3 pokojowe własne -4 letni samochód VW PASSAT i drugi VW GOLF 4 - dałem siostrze bo nie mam dziewczyny -praca w instytucji finansowej zarobki około 5 tyś netto -skończony licencjat z finansów i rachunkowości z wynikiem dobrym Nigdy sie nie zakochałem byłem tylko w jednym dłuższym toksycznym związku przez rok :( od 2 lat samotny. Pieniądze szczęścia nie dają

Gość roxon
- 21 lat - brak studiów - brak wykształcenia (matura) - nigdy nie miałem pracy - nigdy nie miałem dziewczyny - mieszkam z rodzicami - przychody miesięczne 0 zł - nie mam znajomych - nie imprezuje - nie mam samochodu życie jest piekne:)

Gość Moniuszko23
nie rozumiem jak można być takim nieudańcem życiowym ! pierwsze auto kupiłem w wieku 19 lat, pracowałem pół roku i kupiłem starego grata Fiata Bravo, ale byłem dumny ! kupiłem mu alusie i nowe oponki po 9 miesiącach jakiś dureń mi TIRem w niego wjechał i to w dodatku na parkingu ponoć nie zauważył jak kręcił przyczepą :P