Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blaublau

mezczyzni biora sobie przecietne, albo brzydkie tylko dlatego...

Polecane posty

Gość blaublau

bo sami maja kompleksy i wiedzą, ze u pięknej dziewczyny nie mieli by szans. troche to przykre, ale taka prawda.

Gość pamiętliwapominięta
twój chłopak w końcu się przyznał?

Gość blaublau
skad ta pewnosc, ze kobieta jestem?

Gość wwwwwwqerwqrerrrrrrr
A ja uważam się za niezbyt ładnego, ale nie chcę brzydkiej anie przeciętnej dziewczyny tylko pragnę dla mnie piękną i dla tego jestem 22 letnim prawiczkiem bo te piękne by mnie nie chciały ;(

Gość Meleńka 88
blaublau - to jest durne co piszesz !!!! Polki są bardzo atrakcyjne !

Gość pamiętliwapominięta
no jeśli chłopakiem to jeszcze lepiej :D wiesz... kompleksów się można pozbyć

Gość dwkdddedededed
cos w tym jest.. faceci przy pieknej czuja sie zagrozeni zdrada itd. a brzydka nie zdradzi ,albo przecietna tez wieksze szanse ze nie bedzie narazona na niemoralne propozycje

Gość hfghdjdhjdgh
Jesteście puści, że tylko się tak nad tym wyglądem rozwodzicie... wygląd można zmienić w dzisiejszych czasach za kilkadziesiąt tysięcy każda kobieta może być piękna. A naprawdę liczy się chyba to jaka ona jest jako ona a nie jakie jest jej ciało? Ok, może dla większości rzeczywiście liczy się wygląd, ale to NIE JEST prawdziwa miłość.

Gość dwkdddedededed
wiec pieknosci sa dobre do lozka ,a do slubu.. to juz nie koniecznie

Gość ptasiek nastroszony
a potem wieszają plakaty z Paris Hilton naS ŁÓZKIEM BY TRAKCIE SEKSU ZE SWĄ KOBIETĄ SPOJRZEĆ BY NASTĄPIŁ WZWOD

Gość dwkdddedededed
poza tym taka pieknosc jest ryzyko ze nie bedzie zajmowac sie domem za bardzo... mysle ze to sa te czynniki ze faceci na zony rzadko wybieraja super pieknosci

hfghdjdhjdgh OBUDZ SIE !!!! za duzo bajek sie naogladalas/ogladales... blaublau zgadza sie tak jest bardzo czesto czesto tez przez te kompleksy faceci nawet nie probuja poznac, pogadac...

Gość dwkdddedededed
ptaszek- albo maja kochanki lub placa dziwkom. a zona? zona ma sie zajmowac z zalozenia dziecmi , domem , mezem i czekac grzecznie w domu ewentualnie zarabiac kase tak wiekszosc facetow na to patrzy choc sa i ,,odwazni" co chca pieknej i przebojowej kobiety na zone

Gość dwkdddedededed
a jak juz ktorys sie ozeni z ladna to i tak stara sie ja zwykle sprowadzic do roli szarej myszki . faceci sie czuja nie pewnie w pewnym momencie z super laska. fajnie jest sie pochwalic kolegom ,ale do czasu

Gość z piękna żoną
mężuś sobie nie porządzi taka zna swoją wartość i dupą nie musi nadrabiać najgorsze to są te niedowartościowane i szukają na gwałt fagasa i są tylko do dmuchania chachacha

Gość blaublau
oczywiscie, ze liczy sie wygląd! skonczcie w koncu z tymi banialukami o milosci, o pieknu duchowym, o tym ze liczy sie charakter, ze kazdy czlowiek jest wyjątkowy itp bla bla wychodzac z tego zalozenia to mozna wyjsc na ulice i zlapac za reke pierwsza lepsza osobe plci przeciwnej.. skoro liczy sie charakter i wnetrze? a przeciez kazdy czlowiek jest piekny i wartosciowy

Gość dwkdddedededed
no pewnie ze sie liczy jesli chodzi o seks itd ale o malzenstwo troszke jest inaczej chyba ze facet jest bardzo pewny swojej wartosci

jak masz duza pewnosc siebie to mozna sie pchac w malozenstwo z super laska ale to jest jak gra w rosyjka ruletke w 5 nabojami :D

Gość zła bo tak mnie nauczyłęs
masz racje autorko - kiedyś miałam pięknego chłopaka...a ja zwyczajna i spotkałam wtedy kilka par, gdzie facet był podobny do mojego też śliczny a laska zwykła, nie brzydka ale też nie fenomelna jakaś gorzej gdy nagle jakas zainteresuje sie tym facetem i on odzwajemnia bo mu nagle szajba odbija dlatego ja teraz próbuje tylko z najfajniejszymi chłopakami bez kompleksów

Gość buhhahaha ale bzdury
biora sobie najfajniejsze laski , bardzo ladne i z super charakterem, pozniej srednie i z super charakterem, a w dupie maja swirniete nawet jak sa ladne:D

Gość dwkdddedededed
bardzo ladne to sobie na kochanki chetnie biora. a ile znasz takich zon bardzo ladnych?

Gość byyyyyyyyyyyz sesnsu
czyli co? wszystkie super laski zostaja starymi pannami? :o

Gość dwkdddedededed
no moze i nie choc znam pare super lasek singielek.. ale zwykle nawet jak laska jest ladna w czasie slubu to czesto po slubie sie z niej robi szara mysz. chyba ze trafi na faceta pewnego siebie