Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona poziomka ...........

Z czego się robi gulasz ?

Polecane posty

Gość czerwona poziomka ...........

z wołowiny czy z wieprzowiny a jesli z tego i z tego to który jest lepszy ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość babeczki w kropeczki
Można i taki i taki. Czysto wieprzowy z łopatki też super. A najważniejszy jest sosik.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gulaszszsz
ja tam robię z wieprzowiny bo mi specjalnie nie pasuje ten charakterystyczny smak wołowiny, ale to kwestia gustu a z nimi wiadomo ..

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość czerwona poziomka ...........
a czy macie jakiś fajny i pyszny przepis na dobry gulasz bo szukam szukam ale nie wiem do którego się zastosować bo jest ich mnóstwo w internecie, a ja dopiero zaczynam przygode z gotowaniem i nie chce żeby moja robota poszła na marne

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość znów gotujesz?
nic nie umiesz i tylko dupę nam zawracasz

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ecynvynrb
bo to jest tak jak ktoś jest kasiasty to robi z wołowego a jak ktos biduje to wieprzowina. Ja wieprzowiny nie lubię zresztą jest niezdrowa więc jak tylko gulasz to wołowy tak jak się je na węgrzech.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gulaszszsz
no mnie akurt stać na wołowe ale nie lubię i co z tego gulasz węgierski można nawet z kurczaka zrobić a o droższej wersji jakbym mówiła to gulasz z dzika albo z sarny ryby cielęciny....to jest właśnie droższa wersja

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
o tej godzinie o zarciu będziecie fandzolić. Q czekaja na Ciebie a Ty dyla dałaś:O:(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość czerwona poziomka ...........
no trudno zostaje mi nauka na błędach, bo szukałam jakiegoś przepisu i i nie wiem który wybrać. Chciałabym zrobić pysznego placka po węgiersku i ten gulasz chcialabym żeby był naprawdę dobry bo robię kolację dla kilku osób

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gram dodatnia 9
ja tam sobie nie wyobrażam gulaszu z kurczaka przecieżto musi byc obrzydliwe !!!! Wołowina najlepsza dobrze doprawiona jest przepyszna.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
nie lubie dzika ... ma taki specyficzny smak -- dla mnie blee sarne jadlam, ale nieswiadomie :O i nie pamietam... o tak wersja lux :) N_I_E ---- nie dalam dyla --tylko grzecznie pożegnałam towarzystwo. nie pacham sie tam --gdzie mnie nie chca... :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gulaszszsz
no na węgrzech tak się robi z kurczaka i ryby

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ptasiek nastroszony
sa kraje gdzie sie przyzadza takowy z pieska tylko sie dluzej gotuje

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Pani B
na węgrzech z kurczaka ? No co ty piszesz ? Na węgrzech mieszkałam poł roku i ani razu nie dostałam gulaszu z kury, zawsze to był gulasz wołowy.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wywrrrotka
ja raz się zatrułam plackiem po węgiersku i nawet nie moge teraz o nim myslec bo mnie mdli.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fgdfgdfgf
najlepiej z dwóch rodzajów i wołowiny i wieprzowiny z wołowiną trzeba uważać aby wybrac prawidłowy rodzaj mięsa, niektóre są żylaste i twarde nawet po kilku godzinach gotowania ktoś dobrze napisał, że najważniejszy sosik ja najbardziej lubię taki gulasz na cebuli (nie czuc tej cebuli później w ogóle w tym sosie)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość czerwona poziomka ...........
to najpierw spróbuję z wieprzowiną zobacze jak mi pójdzie, póxniej ewentualnie wypróbuję z wolowiną.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość czerwona poziomka ...........
leokadiaaaaaa, dzięki :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość leokadiaaaaaa
ja proponują do gulaszu z tego przepisu dodac prawie całe opakowanie mielonej papryki, by był ciemny i bardzo wyrazisty w smaku jest pyszny

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość hiena/a
Kurwa aż sie głodny zrobiłem :o moja zona goruje okropnie :o

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość leokadiaaaaaa
hiena poleć jej strone na której adres podałam może ją to zainspiruje :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość z mięśa, warzy, wody
🖐️

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość czerwona poziomka ...........
dzięki za linki wszystko na pewno przeglądnę :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość hiena/a
co chwile kupuje jej ksiązki kucharskie i nic to nie daje :o

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość babeczki w kropeczki
ecynvynrb: chory człowieku... masz się za zamożnego bo stać cię kupić ochłap za 20zł zamiast za 10zł? Ty chyba mózgu nie masz albo kompleksy.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×