Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholernie żałuję

mój facet mnie okłamał

Polecane posty

Gość cholernie żałuję

jestem z chłopakiem 15mc i niedawno przyznał mi się, że gdy pierwszy raz kochał się ze mną to był prawiczkiem... a przed i cały czas aż do kilku dni wcześniej utrzymywał że miał tam ileś dziewczyn,ale to tylko dlatego, że wiedział, że miałam kiedyś faceta z którym uprawiałam seks,ale cham mnie zdradził... nie wiem teraz co mam myśleć, czuję się jak jakaś szmata bo poprzedni mnie wykorzystał, dla mojego ukochanego nie byłam dziewicą, a on był prawiczkiem - boli mnie to bo go kocham, ale jednocześnie nie rozumiem dlaczego to przede mną ukrywał

Gość cholernie żałuję
jest jeszcze coś zaraziłam mego ukochanego prawiczka kiłą

Gość agula:)
może się wstydził:P

Gość cholernie żałuję
drugi to podszyw, nie mam kiły :) jestem honorowym dawcą krwi, co 3 mc oddaję krew - mam też zawsze wynik badań

Gość cholernie żałuję
a co do wstydu to też się tak tłumaczył... a ja uważam, że nie ma się czego wstydzić, sama mu powiedziałam, że chciałabym być dla niego dziewicą gdy mu się oddawałam żałuję tego strasznie,że dałam się nabrać takiemu sk^^^ miałam wtedy dopiero 18 lat, byliśmy ze sobą całe liceum, zerwał ze mną po studniówce bo zdradził z jakąś krową, aktualnie mam 20 lat i złamane serce... zostałam potwornie wykorzystana, myślałam,że skoro jesteśmy ze sobą te 2 lata to już coś może być, a on zdradził mnie z pierwszą lepszą .;/ przez niego nie mogłam dać mojemu ukochanemu swojego najcenniejszego skarbu, a on mi dał i źle mi z tym

Gość fgdfgdfgf
no wstydził się rajuuu nie wiesz, co to męskie ego?? miał przed dziewczyną, która miała wcześniej facetów powiedzieć, że on jeszcze nigdy ten.. naprawdę powinnaś to olać nie rób z igły widły

Gość cholernie żałuję
miałam jednego, moje życie seksualne nie było wybujałe, nie wiem czy zrobiłam to z tamtym 20 razy, do tego czasu zdążył mnie zdradzić, a z moim obecnym zdecydowaliśmy się na seks po 2mcach bo oboje tego potrzebowaliśmy, pożądaliśmy się strasznie... a on nagle mi z tekstem,że jestem jego pierwszą

Gość cholernie żałuję
22 i wcale nie jest brzydki tylko powiedział mi, że chciał to zrobić z miłości

Gość asgfgdsygf
nie przejmuj się. nie liczy się to, że kiedyś miałaś faceta. ważne jest to, co jest teraz. nie cofniesz czasu. tak musiało widocznie być. człowiek nie jest wszystkowiedzący i nie przewidzi pewnych sytuacji. nie oceniaj siebie po jakimś marnym doświadczeniu z jakimś facetem, który nie ma już dla ciebie znaczenia.

Gość cholernie żałuję
kochamy się już 13mc

to ty tego nie zaóważyłaś...gdy byłam z facetem moim na początku tez sie nie przyznal ze jest prawiczkiem ale ja to wiedzialam...mial wtedy 20 lat teraz jestem z nim po ślubie i dopiero po slubie sie przyznał że był wtedy prawiczkiem tylko sie tego wstydzil i zdziwil sie jak mu powiedzilam ze o tym wiedzialam...to widac przeciez jakie facet ma podejscie ;]

Gość offerma o coś pytał
nie?? :D

Gość cholernie żałuję
Ale on nie zachowywał się jak prawiczek, poza tym mnóstwo dziewczyn się za nim ogląda... twierdzi, że bardzo mnie kocha i chce już być ze mną do końca życia, ale ja się boję,że kiedyś mi wypomni to, że ja nie byłam dziewicą jak się z nim kochałam