Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monadolllllll

Jak zmienić swój wygląd?

Polecane posty

Gość monadolllllll

Hej. Już mi się znudziło to jak teraz wyglądam. Mam 17 lat... Jestem dosyć zgrabna, 168, około 50kg, biust 75 B (chciałabym mieć większy). Lubię dosyć obcisłe ciuchy, najczęściej spodnie i jakieś topy. Na sukienki szkoda mi pieniędzy, a spódniczek nie lubię. Buty... szpilki albo baleriny. Nie mam adidasów. Paznokcie.. u stóp zawsze na bardziej zdecydowany kolor, u rąk na cielisty lub jakiś inny. Twarz... wydaje mi się, że mam dosyć małe oczy, maluję je czarną kreską + tusz do rzęs. Do tego idealna, porcelanowa cera. Nie mam problemów z trądzikiem. Usta dosyć wydatne. Niestety zęby troszkę za małe i szpara 2 mm - diastema. Wybielam je regularnie. Włosy... zupełnie mi nie odpowiadają. Po umyciu są puszyste, puszące się i troszkę skręcone, do ramion. Często je prostuję. Kolor naturalny, trochę ciemniejszy blond... Niestety narazie nie mogę ich jeszcze pofarbować. (Siostra uważa że najlepiej byłoby w popielatym blondzie). Już mam siebie dosyć czasami...

Gość aśenaebaemlk
utnij sobie głowę:)

Gość bożecha^^^
włóz glowe w piasek i udawaj strusia

Gość hooohhh
idź spać jutro szkoła :O

Gość paullin_a
może skorzystaj z porad osobistej stylistki, mogę Ci polecić http://www.mala-czarna.org/#&panel2-1, możesz skorzystać z porad online lub umówić się na spotkanie, stylistka dobierze Ci odpowiednie ciuchy i doradzi jak dobrze wyglądać, co pasuje a co nie