Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haieiela

Szybkie pytanie o komputer- ma ktoś wiecej niż jedno konto na kompie?

Polecane posty

Gość haieiela

konto użytkownika? pytanie - co sie dzieje z plkami i programami ? czy na nowych koncie bede mieć czysto?

Gość retyertyer
jeśli używasz jakiegoś linuxa to będziesz mieć czysto, jeśli nie to czytaj w co klikasz! :D

Gość masz kilka katalogów
dla każdego użytkownika osobny osobny na pliki wspólne więc zależy jak poustawia administrator to do tego ma dane konto dostęp

Gość masz kilka katalogów
no i podczas instalacji programów się np. zaznacza "tylko dla tego konta" albo "dla wszystkich użytkowników".

Gość haieiela
to troche skomplikowane a ja mam taki problem że pewien program mi nie śmiga na kompie z 2008 roku a na stacjonarnym z 2000 roku chodzi jak ta lala mysle że powodem ja za duże obciążenie dysku za dużo plików może nowe konto nic nie da i powinnam uprzątnać zbedne gigabajty śmieci?

Gość bzdura [czesc]
nie powinno mieć wielkiego znaczenia. Chyba, że dysk byłby strasznie sfragmentowany a program by z niego dużo korzystał. pewnie masz inne systemy operacyjne na starym WIN XP na nowym viste albo inne win7 a stary program nie działa na nowych windowsach

Gość do haieiela
moja droga, ilość kont nie ma tu nic do rzeczy, dane wiszą na serwerach a nie Twoim kompie. A skoro komp chodzi Ci jak wół, to przypuszczalnie masz albo wirusa albo zaśmieconego plikami internetowymi i innymi śmiećmi np. ciasteczka. Zainstaluj sobie program czyszczący pn. Easy Cleaner i po każdym posiedzeniu w necie używaj Go!!!!! Ja codziennie usuwam >kilkadziesiąt MB śmieci. {czesc]👄🌼{czesc]👄🌼{czesc]👄🌼{czesc]👄🌼{czesc]👄🌼{czesc]👄🌼{czesc]👄🌼{czesc]👄🌼{czesc]👄🌼{czesc]👄🌼{czesc]👄🌼{czesc]👄🌼{czesc]👄🌼{czesc]👄🌼{czesc]👄🌼

Gość do haieiela
mój znajomy pokilku miesiącach używania netu Easy Cleanerem usunął o0k.1GB śmieci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość bzdura [czesc]

Gość krotkaodpowiedz
sprzatac trzeba regularnie i bedzie ok, a konta w kompie zasadniczo duzo maja wspolnego ze soba, tylko nieliczne sektory są niezalezne ---------------------------------------------------------- Jeśli rozważasz obnażanie ciała w obliczu masażystki Wiedz, że coś sie dzieje! Diabeł już na Ciebie czeka... http://www.youtube.com/watch?v=06b6JGUJifc&feature=related :)