Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama zosieńki :) :) :)

Weekend z dzieckiem

Polecane posty

Znacie jakieś ciekawe miejsca na spędzenie weekendu z dzieckiem jesienną porą? Jesteśmy z dolnego śląska. Dziecko prawie 4 lata. Nie chodzi mi o baseny czy parki zabaw, bardziej coś "turystycznego"

Gość bożecha^^^
z 4 latkiem turystycznego ? :-) ale wymyśliłaś ja byłam z 10 latką w górach i w pierwszym dniu ryczała za swoim łóżkiem w domu i chodziła nachmurzona że musiała na gubałówkę wjechać bachory nie nadają sie nikaj

To moja jest inna bo mamy już zaliczone góry stołowe i bardzo jej się podobało, przeróżne parki... no ale pomysły się już wyczerpały i zimno tak teraz bardzo :(

Gość Akne84
Ja polecam Hotel w Bieszczadach a dokładnie w Czarnej "Perła Bieszczadów". Jest fajny duży hotel, jest też przynależny do niego dom wczasowy oraz domki, więc mozna sobie wybrac gdzie chce sie przebywac. Można smiało wybrac sie tu z dzieckiem, obiekt posiada place zabaw i oferuje opiekę nad dziecmi podczas gdy rodzice moga oddac sie zabiegom, bo jest tam rowniez spa.Okolica piekna, mozna spacerowac do woli.

Jak jesteś z Dolnego Śląska, to polecam Szklarską Porębę. Mozesz wjechać kolejką na Szrenicę, przejśc do Śnieznych Kotłów i zejść pieszo. Trasa nie jest trudna (za wyjątkiem zielonego szlaku). Do tego w Szklarskiej jest całoroczny tor saneczkowy czy Dinopark z kinem 5D. Bardzo ciekawy jest tez połozony niedaleko zamek Chojnik, choć nie wiem czy 4 latka nie jest jeszcze za mała. Owszem, jest zimno, ale odpowiednie ubranie zaradzi temu problemowi. :)

ponawiam pytanie!

Gość kolasek
Pozwólcie ze wróce do wątku, zeby nie zakładac nowego. My własnie tak szukamy jeszcze jakiegos ciekawego miejsca dla naszych dzieci, zeby pokazac im coś fajnego, coś czego jeszcze nie widziały. Czy ktoś z Was moze był w parku Zatorland ? Sporo czytalam i nawet znajomi polecali. Tak sie zatanawiam czy warto jest sie tam wybrać.

Gość gość
Zapytam przyjaciółkę i wróce z tym do Ciebie bo wiem ze ona była z dzieciakami. Z tego co opowiadała było super.