Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muha f cukże

włazić i dokańczać zdanie aż powstanie rymowanka

Polecane posty

to musi być jakiś impotent umysłowy, co mu przyszło do głowy by nicki kraść? a może to frustrat jakiś co nie może spać, bo zgubił mu się ulubiony jaś?

Gość Big Boss Fun
I wam nawinę coś jeszcze na kliszę-nicków zabieracz tu znalazł swą niszę. Od kilku dni tu mocno grasuje i się tym mocno egzaltuje. To tylko moje podejrzenia i sprawy to wielce też nie zmienia lecz wczoraj na innym będąc topiku też nick mój rąbnął jeden!bez kitu!:classic_cool:

Gość Big Boss Fun
Mam hipoteze-to desperatka!Kobietą której idą już latka.I jak jej w łóżku brak gagatka to nicki podbiera-ot cała zagadka!:classic_cool:

a może to jakiś moderator grasuje niespełniony? siedzi i zaczernia bo jest wnerwiony, że administrator mu każe pracować i swą leniwą dumę schować? albo poklasku tu szuka, a może myśli że to jakaś sztuka? może sobie tematy podbija? a to zmija! :classic_cool:

może jakaś po trzydziestce dziewica? na samo słowo "majtki" płoną jej lica, więc wylewa swe frustracje w internecie, na każdym forum ją pewnie znajdziecie, a najczęściej na pewno tutaj, bo gdzie indziej traktują ją z buta

Gość Big Boss Fun
Kiedy ja pytam-czy ty przypadkiem nie jesteś tu "takim a takim"wypadkiem to mi odpisał "ciepło ciepło"-musi być na tym punkcie zapiekłą!:classic_cool:

o boże święty cóż za zagadka, dla nie jednego śmiałego gratka. lecz moi drodzy, to was zniechęci, bo kafeteria ku jej pamięci, ma swe zasady i króliczek dobrze wam radzi, taka ciekawość prędzej do piekła was zaprowadzi 😴 :classic_cool:

ja tu węszę spisek nie lada, ktoś na kafe się nocami zakrada i zaczernia loginy użytkownika, a rankiem chyłkiem znika, no co za maskarada, trzeba dorwać tego dziada :classic_cool:

Gość Big Boss Fun
Toster!Tu można mnożyć te tezy.I nie rozgryziem i tak twardej bezy:classic_cool:Ludzie na forum się różnie tu bawią-jedni udają że kasę mają albo się w ciążę zachodzić starają,inni "specami"są z polityki a ta tu podprowadza nicki.W sumie to sposób na nudę z pupy lecz lepiej tak niż jadać kupy:D

Gość Big Boss Fun
Może to jutro lub dziś rozgryziemy lecz tak czy siak spać też pójdziemy.Ja słyszę szumy w uszach więc czas iść w objęcia Morfeusza.Jutro Znajdziemy tego nygusa choćby z pięcioma nickami dał suSa!:classic_cool::D

racja jest po Twojej stronie, czas na dzisiaj złozyć swe bronie 🖐️ jutro wrócimy tu z nową siłą, by walczyć o orendże z tą cipą zgniłą :classic_cool:🖐️ :O

Gość marianna pe*
KONDUKTORA WYGNAC PORA !!!! ,,KACZKE NA TACZKE i ,,,NADSTAWIC SPLUWACZKE sprzedawca lomow 2011-10-14 04:20:16