Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vampire Bloody Queen

Seks z samego rana

Polecane posty

Gość przyjaciel w Bó Ló
Nie, nie lubię. Ówielbiam jak sóka leje. I takie wino też. :) Plus ser odpowiedni.

Gość Pani.
ach kobietki zazdroszę wam..:) Mam nadzieje,że wszystko się ułoży...były rozmowy,prowakoacje a nawet negojcacje:) jestem szczęliwą mężatką tylko że zrobiłam się okropnie zboczona... prawie zawsze myśle o seksie,obserwuje ludzi myśląc o nim. Coś mi odpier...:):):) często coś komentując również nawiązuje do seksu... do btego jestem bezczelna i wyrachowana. Powiedziałam mężowi że jak nie zrobi porządku ze swoim interesem mocno tego pozałuje. zaczął się śmiac ale mina prędko mu zbladła gdy dodałam chłodno"ciekawa jestem czy uśmiech będzie się malował tak pięknie na Twoich ustach gdy zobaczysz mnie robiącą kiełbase innemu..." oczywiście to była tylko prowakoacja(miałam nadzieje na perwersyjne podejście do sprawy ) i chciala zostać ukarana za te słowa:) liczyłam na policzek,poniżenie i mocno zerżnięta pupe a tu foch:) on chyba musi dojrzeć do pewnych spraw ma dopiero 25 lat....

Gość przyjaciel w Bó Ló
Ja też sóce zazdroszę że może mieć kilka orgazmów w jeden wieczór, i jeszcze raz z rana. 💤

Gość przyjaciel w Bó Ló
Tylko nie "Misia" :o Jak jej dobrze, to mówi "ty chóóju"

Gość Pani.
mmmm......" Ty chuju,rżnij mnie..." tak tak:)

Wcale nie.... Ja mam szacunek do mojego Ukochanego. Nie wiem co Ty sobie sądzisz Bó Ló... To tak samo jak idioci mówią na swoją Mamę stara!!!! Obrzydliwe i w ogóle Ci ludzie są zacofani

Gość przyjaciel w Bó Ló
Ludzie tak. Ale ja ówielbiam ja ona tak mówi. :)

Gość przyjaciel w Bó Ló
Nie zawsze, czasem mówi; ty skóórwielu róóchaj mnie. :)

Gość przyjaciel w Bó Ló
Blóód sweat & tears, i zaraz lepiej się róócha. Naprawdę jesteś trochę tępawa? :o

Gość flegmatycznie
Vampire Blood widzę ze zyjesz w swiecie stworzonej przez siebie aluzji, albo jestes gimgownem na wagarach albo totalnym polmozgiem bo codziennie zAKLADASZ TEMATY NA TEMAT SEKSU, widac ze bardzo ci go brAKUJE ALE WYMYSLASZ ze jest inaczej

Flegmatycznie: po pierwsze, to jest forum o temacie "Życie erotyczne", po drugie, niczego mi nie brakuje :) po trzecie, To Ty musisz miec problem, skoro najeżdżasz na kogoś za to, może wkurza Cię, że wszyscy mają dobrze tylko nie Ty?? :)