Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pierwszy raz na nie swoich gro

Jakie znicze kupowac na grob do rodziny chlopaka?

Polecane posty

Hej, wiem ze z jednej strony glupie pytanie ale z drugiej chce sie pokazac z jak najlepszej. Jego rodzina jest bardzo elegancka wiec nie chce wypasc jak ostatni obwies, ale boje sie ze wybiore jakies obciachowe - rozumie ze wszelkie melodyczne znicze, ktore graja melodie odpadaja tak? Czy kupic u siebie w domu znicze, czy moze u niego pod cmentarzem? A kwiaty kupowac?

Gość a co mi zrobisz
Ja bym kupiła jeden znicz na jeden grób i do tego jedną małą wiązankę (czy doniczkę) chryzantem w neutralnym kolorze, znicz kupiłabym biały, niewielki bez żadnych zbędnych ozdób w środku, na pewno nie grający, ale koniecznie szklany

Gość Omatkooooooooooo
Dzizus kurwa ja pierdole!

A jak duzy ten znicz? Sa takie ktore sie pala pare godzin i takie ktore sie pala 72h...

Gość a co mi zrobisz
wiesz to nie twoja rodzina lezy w tym grobie, ty masz kupić symbolicznie, o te długopalące się niech zatroszczy się rodzina ty kup niewielki lub sredni

Rozumiem ze zapachowe tez raczej nie wchodza w gre...

Gość jan sam
kup zloty wysadzany brylantami, :D nie idziesz na pokaz mody ,chodzi o pamiec zmarlych nie o wyglad znicza

Gość a co mi zrobisz
nie wiesz w jakim kolrze będzie wystrojony grób, a białe, przeźroczyste znicze pasują zawsze, do tego np białe, kremowe kwiaty zresztą ja nie widziałam jeszcze zapachowych zniczy wiec nie bardzo wiem o jakie ci chodzi, jakie maja zapachy, bo jak jakieś np. pomarańczowy czy czekoladowy to chyba raczej nie na miejscu będą

Wiem ale pierwszy raz bede sie pokazwywala u nich, wiec che wypasc jak najlepiej...

Gość a co mi zrobisz
wypadniesz najlepiej jesli sczzerze się pomodlisz za jego bliskich zmarłych stojąc przy grobie a nie jaki kupisz znicz

Gość jan sam
NAJLEPIEJ WYPADNIESZ JAK BEDZIESZ SAMA W SWOJEJ OSOBIE

A jk sie ubrac? Plaszczyk czy kurtka? A moze bezrekawnik? Parasol czy kaptur jak bedzie padalo????

Gość jan sam
rozwalilas mnie tym pytaniem:D:D:D:D WYPOZYCZ limuzyne lincolna i podjedz pod cmentarz na pewno wywolasz wrazenie, parasol masz inklusive w aucie:D

Płaszczyk i parasol :) Niektórzy ludzie nie rozumieją, że życie w większości składa sie z takich głupawych problemów :p

Gość gość
Myśle, że jak najpiękniejsze. Pokaż chłopakowi, że potrafisz oddać należny szacunek jego rodzinie. Sama byłam w podobnej sytuacji i zależało mi na tym, aby zakupić jak najpiękniejsze znicze - wybór padł na te oferowane przez https://www.zakladpogrzebowy24.pl/ .