Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosto z mostu i już

Układ z teściową co wy na to??

Polecane posty

Napewno macie wszyscy trochę racji. Ja nie zamierzam pracować w zawodzie, studia robię bo chcę dla siebie i już, rozkręcam własny biznes w zupełnie innej dziedzinie. Zobaczymy, nie musi być tu i teraz jasne, że nie, tylko po prostu się obawiam, czy on kiedykolwiek do tego dorośnie i ile ja się naczekam:) Nie ma sensu go przyciskać do muru, i ta bezsilność moja mnie dobija po prostu.

Gość ////////
Autorko a czy ty przez przypadek nie jestes jedna z tych osob co sa troszke zbyt predkie w dzialaniu i wszystko chcialyby tu i teraz? Z tego co piszesz to twoj chlopak zupelnie sensowny jest, uwaza ze go na wynajwm nie w tej chwili nie stac wiec nie chce sie pakowac . Sama piszesz ze studijujesz i rozkrecasz interes on zarabia srednio choc to moze znaczyc wiele. Byc moze on tez chce sie wyprowadzic ale uwaza ze go po prostu nie stac, bo wtedy ani na samochod nie odlozy, ani Tobie nie pomoze jak bedzie taka potrzeba. Nie wiem do tej pory nie napisalas nic co by swiadczylo o jego niedojrzalosci.

Hej musiałam wybyć na parę godzin:) Tak masz rację, jestem jedną z tych osób, chociaż uczę się cierpliwości:) Obyś miał/miała rację, że on wcale nie jest niedojrzały:) Tylko kiedy będzie? Skoro nic nie robi w tym kierunku, aby sobie polepszyć?