Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Co tam u was robaczkiii???

Polecane posty

Gość sexi blondi ***D
dyrektorke , a lubisz dziewczyny ? Mam na Ciebie chrapke , chetnie wylizalabym Twa pusie ;)

ja nie twierdzę, że akurat będzie tanio - ale raz mi się udało coś tam ustrzelić w bardzo fajnej cenie - może w Rossmanie też coś będzie :classic_cool: jakby nie to pozostaje CI allegro - wiesz - przewidzenie w którym sklepie będzie akurat Boss tani - to ..... hmmm....trzeba by tarota postawić :classic_cool: 🖐️

Chawerfloki a tyś kto???? i dlaczego twierdzisz, iż muszę odpowiadać na każde pytanie które się pojawi? :D tym samym gwałcisz moje konstytucyjne gwarancje wolności :classic_cool:

dzisiaj dyrek jest wyjątkowo spokojny, zapewne z powodu piątku :) to nawet całkiem przyjemnie jak raz na tydzień nie jesteś taki okropny :classic_cool:

ee tam toksy ;) udało mi się rozwiązać problem :) hehhee - znowu kafeee pomogła - lofffciam was ❤️ hhehehe :) :) :) :) 🌼

z tego co wiem - to odniesienie jest wyżej..... ;) także wystarczy spoojrzeć i przeczytać 😴 a to że autor nie chce sformułować pytania w sposób nie tendencyjny - to już nie moja wina ;) także możesz mu przekazać ode mnie że może się odturlać ode mnie w rytm Boogie Woogie :classic_cool:

to gratuluje :P przy piątku jednak coś ci się udało :P a jakie zakupy bedziesz dzisiaj robił ??

nie jestem ubezwłasnowolniona :P ale mam wrażenie ze ciebie trzeba trzymać na krótkiej smyczy :P

to od sznuru pereł :P mój kochany niechcący pociągnał je w trakcie wiesz czego :P