Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurwa jak życ sie pytam

powinnam unikać stresu ale jest inaczej

Polecane posty

Gość kurwa jak życ sie pytam

jestem osobą, która bardzo sie wszystkim przejmuje, mam niską samoocenę , generalnie poczucie wartości czerpię z pracy, którą bardzo lubię, która jest dla mnie ważna ale jest też bardzo odpowiedzialna i przez to stresująca do tego każde niepowodzenie niemal mnie miażdzy., np ostatnio oblany egz na prawko jazdy a najgorsze jest to, ze mam poważną chorobę i powinnam unikać stresu jak ognia, ale nie udaje mi się to :( Ostatnio miałam bardzo cieżki czas i na badaniach kontrolnych wyszły gorsze wyniki :( martwię się też tym, że sie stresuję a to mi szkodzi i koło się zamyka... mam doła, zawodu nie chcę zmianiać bo nie wyobrażam sobie, ze w pracy jest monotonnie i nudno... ehhh.... nie wiem jak nauczyć się "olewać" część problemów...

Gość czy masz hiperprolaktynemie?
Bo ja tak a od tego ze ją mam i żyje w ciągłym stresie, podnosi się mi prolaktyna ,która z kolei psuje wyniki innych schorzeń :s

Gość samsonik123
ja tez mam z tym problem ze sie wszystkim przejmuie .chociaz wiem ze nie ma czym.

Gość co powiecie?
trzeba uważać, ja od stresu wylądowałam ostatnio w szpitalu na 6 dni, bo miałam takie zawroty głowy, że nie mogłam funkcjonować. Teraz biorę leki, zmieniłam podejście do zycia i jest lepiej.