Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Normal%beauty

Co oznacza takie zachowanie ( brak odzewu) (unikanie)???

Polecane posty

Gość Normal%beauty

Mozecie mi powiedziec co to znaczy gdy facet nagle przestaje sie odzywac? Tzn. znamy sie od niedawna i pisalismy do siebie na luzie, gadalismy i wogole. A od 2 tyg. on sie nie odzywa, nie odpisuje na moje maile i na gg. Czy jesli nie pisze, tzn, ze juz mu nie zalezy i mnie olal, bo z tego wynika, ze juz nie chce sie kontaktowac. Ale to glupie tak ueywac kontakt bez powodu.

Gość mati123456
przyczyny moga byc dwie: -albo zalezy mu na tym zebys za nim zatesknila co oczywiscie wyjdzie wam na plus -po prostu znudzilas mu sie i ma Cie gdzies... osobiscie niestety stawiam na 2 opcje [URL=http://chomikuj.pl/?page=446245]wszystko czego potrzebujesz

Gość Agula:)
Myśle, że mu się znudziłaś. Może znalazł nowy obiekt zainteresowań.

Gość Normal%beauty
czyli sie mu znudzilam i nawet nie odpisuje co tam u niego, ale chore zachowanie!? jak tam mozna ignorowac innnych

Gość agatawr
niestety, często tak jest, ze gdy facet nagle znika bez słowa, przestaje sie odzywac, tzn ze powodem jest inna kobieta lub chcec zerwania kontaktu ogolnie. Napisalas, ze znacie sie od niedawna, moze nie znasz go zbyt dobrze? moze caly czas mial dziewczyne i ty nie wiedzialas o tym? poflirtowal na boku i teraz jest znow z nia? jedno jest pewne- skoro tak sie zachowuje, tzn ze fajny to on nie jest. nawet nie umie normalnie zakonczyc znajomosci, skoro mu cos nie pasuje.

Gość Normal%beauty
no bo tak bez powodu nie odpisuje i sie zastanawiam co to oznacza, bo nie uwierzyc ze ma mnie gdzies skoro wczesniej sam bral namiary na mnie i wyciagal numer gg itd.

Gość Normal%beauty
to moglby chociaz odpisac, ze jest zajety i wogole, a nie tak olewac i unikac

Gość b.b.b.b.
O jezu, brał namiary bo chciał Cie poznać. Poznał, stwierdził, że to nie to i dał sobie spokój. Proste.

Gość Normal%beauty
no ale wtedy umowilismy sie, ze sie odezwie i sie gdzies wybierzemy razem, on to zaproponowal, a teraz milczy

Gość hm............................
To pytanie to chyba retoryczne?:) Popisał, popisał. Z jakichś tam powodód chciał zakończyć waszą krótką znajmość i po prostu przestał się odzywać. Nie ma w tym absolutnie nic skomplikowanego. Było, minęło.