Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

question

Polecane posty

Gość mart ha
nie... ale laskę bym mu zrobiła

ten znowu z tym idiotycznym tematem-nie stać cię na inny?idź się lecz i nie obnoś się z tym swoim fetyszem

Gość mart ha
gdybym właśnie wyszła z pediciuru to tak ale mam obsesję na temat czystości i pielęgnacji (nie tylko stóp) więc tak spontanicznie odpada

mart ha: no ale załóżmy że miałabyś czyste stopy, byłabyś umyta np. przed wyjściem na imprezę...

Gość z nami koniec...
a ty to lubisz autorze? nawet takie wyjęte z buta po całym dniu? jeśli tak to może będziesz mnie odwoził po pracy do domu?

Gość z nami koniec...
ale zaznaczam, że pocą mi sie stopy i po pracy walą nieco

mart ha: czyli generalnie chodzi Ci o czystość, a nie że np. bałabyś się wypadku albo że ktoś to zobaczy...

Gość mart ha123
KTOŚ ZABRAŁ MI PSEUDO....I SIĘ PEWNIE ZACZERNI że ktoś zobaczy to tylko dobrze:) co do wypadków to tak, trzeba uważać, dlatego lepsze jest w tej sytuacji auto z automatem

rozumiem całować łydki,uda ale stopy?nawet wypachnione,jesteś obrzydliwy,nawet bym cię nie pocałowała

Gość mart ha1234
nie chodzi o to, że dobrze tylko, że nie przeszkadza:) ps spadam, bo ktoś mi blokuje nowe nicki, pewnie jakiś zazdrośnik

Robwalka: wyobrażasz sobie, żeby całować dziewczynie łydki albo uda w czasie jazdy? Bo ja nie bardzo.

ale ja nie pisałam w czasie jazdy tylko ogólnie,zresztą jak sięgniesz do stopy to do łydki już nie?zresztą w czasie jazdy?masz coś nie tak z główką?

dlaczego nie tak? Taka fantazja, ludzie nie takie rzeczy robią w czasie jazdy, więc dlaczego moja fantazja jest coś nie tak...

bo ciągle zadajesz to samo pytanie,dlatego uważam że z tobą jest coś nie tak,odstraszasz tylko ludzi swoim nawijaniem o swoim upodobaniu,zarejestruj się na stronki do tego stworzone,a nie pierdzielisz ciągle te same farmazony

co?zresztą nie wciągaj mnie w twój głupkowaty temat,mnie nie rajcuje pisanie o twoich idiotycznych upodobaniach,ciebie jak widać tak