Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beata80

pomoc dla przedszkola

Polecane posty

Gość beata80

jestem przewodniczącą komitetu rodzicielskiego i proszę o pomoc ponieważ nasze przedszkole jest ubogo wyposażone. Nie proszę o pomoc finansową ale o rzeczową. Jeśli ktoś ma do oddania zabawki w dobrym stanie to proszę o kontakt.

Gość jlij3333
a moze idiotko miasto chociaz podasz? kurwa co za kretynka, i co maja ci ludzie za darmo słac, przesylke sama pokrywaj

Gość beata80
Bardzo fajna kultura nie ma co...Jeśli ktoś chciałby się więcej szczegółów dowiedzieć to podam e-maila..Lepiej??

Gość jlij3333
wiem ze ostro, ale zanimk bedzie ktos tracil czas na maile, moze odrzu podaj miasto i jakie to przedszkole, ludzie sami moze dowioza. ale ty chcesz sie przypodobac pani dyrektor co? ze taka wolontariuszka i ze to dzieki tobie dlatego chcesz zeby przez twoje rece to przechodzilo.

Gość beata80
Dyrektor dla tego przedszkola nic nie robi... dzieci nie mają się czym bawić i dlatego szukam pomocy.Wysyłałam do rożnych hurtowni zabawek ale nic,bez odzewu. Powiedzmy że jesteśmy jak 5 koło u wozu bo dyrektor ma drugie przedszkole w jego miejscowość i to na niego wszystko przeznacza. Przedszkole to znajduje się na śląsku w powiecie Będzińskim. I nie nie chce sie przypodobać!

Gość Jeśli piszesz tak enigmatyczne
Jeśli piszesz tak enigmatyczne prośby, to wcale się nie dziwie że nikt na te prośby nie odpowiada. Podaj adres przedszkola, podpisz się z imienia i nazwiska, itp.

Gość jlij3333
dokladnie, ja tez moge napisac. --- Witam, pisze w imieniu oddzialu dzieciecego w szpitalu. Nie ma tam zabawek, jest nieprzyjemnie a nie tak powinien wygladac czas dzieci w szpiatlu. Bede wdzieczana za przekazanie zabawek w dobrym stanie jak i materiałów dekoracyjnych. Odbiore z każdego miejsca w krakowie i okolicach--- i co? a tak naprawde urzadze sobie zbiórke zeby wystawic na allegro, nie dawajcie sie

Gość jlij3333
jakiego rodzaju? no chryste panie.. wiesz najlepsze beda pistolety na kulki,

Gość beata80
Oczywiście chętnie podam wszystkie dane ale na e-maila ponieważ nie chce tutaj upubliczniać tych danych. Dzieci jest razem 13-scioro. Większość chłopców i kilka dziewczynek w wieku 3-4 lat. Więc może jakieś lalki,samochody,klocki coś z takich rzeczy. Co do przesyłki wolałabym wiedzieć ile osób jest chętnych pomóc,wtedy mogłabym obliczyć koszty np.kuriera i za to zapłacić.Ja też sama nie mogę podejmować decyzji bez konsultacji z reszta mam. Wybaczcie że tak długo odpisuję ale mam 2 małych dzieci.

Gość beata80
Napisałam że udzielę wszelkich adresów,numerów do szkoły ale na e-mail nie tu na forum wtedy taka osoba może zadzwonić napisać i dowiedzieć się że to nie żadne naciąganie

Gość aronia 2222
a czemu nie na forum, to to samo co i na maila przeciez. hmmm? czyzbyc chciala handlowac? jesli nie to podac otwarcie adres przedszkola tu oraz swoje imie i nazuwisko

Gość Uwaga to oszustka!!!!!
najpierw napisala ze do przedszkola teraz da numer do SZKOLY, to oszutka jest bo sie myli w zeznaniach

Gość beata80
Jak to samo...A Ty byś napisała tu swoje dane osobiste na forum gdzie jest tyle ludzi??? A na e-maila piszesz do jednej konkretnej osoby. Nie chce handlować wystawiać na allegro lub gdziekolwiek.

Gość beata80
Przedszkole jest chyba podciągnięte pod szkołę.Ale dobra wiecie co za miłe komentarze dziękuję,ale nie bd wysłuchiwać że jestem oszustką także darujcie sobie takie komentarze . Dziękuję i żegnam

Gość beata80
I jak można nazwać mnie oszustka jak podałabym wszystkie dane ale nie na boga tutaj na forum gdzie jest tyle ludzi! Zastanówcie się !

Ale osoba piszaca do ciebie na maila moze byc kazda z nas a pozniej wkleic te dane tutaj, co ty sobie myslisz ze nikt sobie zartów z ciebie zrobic nie moze? podasz dane a za 5min tu na topiku one beda i co wtedy zrobisz???

Oj, przestańcie już z tym allegro. Przeciez tam trudno cokolwiek sprzedać, a wiadomo, ze nikt nie przyśle zabawek w stylu nowy szczeniaczek-uczniaczek. Autorko, podaj maila, odezwę się, bo mam trochę zabawek syna, z których już wyrósł. Nawet gdybyś miała je sprzedać na allegro, to zawsze lepiej niż wyrzucić. ;)

Gość Jeśli piszesz tak enigmatyczne
Hm...a ze składek na komitet rodzicielski nic kupic nie można? A samemu zabawek przynieść do przedszkola nie można?

dokladnie, sama ma dwoje dzieci ale szczypi sie dac na przedszkole

Gość beata80
Zebrałyśmy 300 złotych, jak moje dzieci wyrosną z zabawek to chętnie je oddam ! Mój syn chodzi do tego przedszkola ma 3 lata,drugi syn nawet roczku nie ma i co mam oddać zabawki a mój drugi syn czym bd sie bawił,a ja też nie mam pieniędzy bo przepraszam nie jestem bogata.Messol dziękuje ale widzę że same oskarżenia padają człowiek chce dobrze ale wychodzi jak zawsze.