Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mi jest ?

co mi jest? nerwica?

Polecane posty

Gość co mi jest ?

od 3 lat leczylam sie antydepresantami , odstawilam w tym roku nie biore juz jakies 6 miesiecy nie mam lekow , dobry humor , potrafie sie zobilizowac w trudnych chwilach itd Dwa lata temu wykryto u mnie niedoczynnosc tarczycy . Lecze sie rok . Wszystko bylo w porzadku tak przynajmiej stwierdzil lekarz po zdjeciu Od pewnego czasu zauwazylam ze chudne , mam drzenie rak np jak trzymam jakies naczynie ktore nie chce wylac , nie moge swobdnie sie wypowiadac bo caly czas trzese sie ( mam takie uczucie ze drga mi cale cialo) . Uroslam duzo pomimo ze w moim wieku nie powinno sie rosnac juz. Czy to sa objawy nerwicy?

Gość zoofiliia
jak się ma niedoczynność tarczycy to się chudnie idź do innego lekarza musi ci zrobić usg i musisz brać leki bo twoje objawy są raczej od tarczycy

Gość gyhbjuki
uroslas? naprawde? a moge spytac ile masz lat i ile uroslas? kurcze tez bym tak chciala,a co do drzenia rak i calego ciala to mam to samo szczegolnie jak wstaje rano ,po przebudzeniu

Gość co mi jest ?
to jest bardzo wkurzajace bo nie mam lekow ani objawow depresyjnych bo depresje juz dawno pozegnalam ;p wiem ze moze sie wracac ale nie ma ku temu powodow to drzenie rak strasznie przeszkadza mi w funkcjonowaniu w spoleczenstwie a najbardziej w szkole

Gość co mi jest ?
gyhbjuki mam 21 lat i dlatego to jest dziwne wczesniej nic nie roslam byl zastoj wzrostu . A mialas nerwice albo depresje czy problemy z tarczyca?

Gość gyhbjuki
tak,mialam nerwice,ale z tego co wiem to zadnych problemow z tarczyca,choc w sumie to badan zadnych nie mialam robionych pod tym katem

Gość co mi jest ?
gyhbjuki a mozliwe jest ze po depresji wystapila by nerwica? Jak sie ja leczy?

Gość gyhbjuki
sadze ze to jest mozliwe,a powiedz czesto to masz?

Gość co mi jest ?
gyhbjuki zauwazylam od jakis 2 dni . chodze teraz na studia i cieszylam sie ze wszystko jest ok bo wczesniej mialam przerwy w szkole wlasnie z powodow depresji ale nie mam teraz powodow do tego by ja miec . Tylko to cholerne drzenie rak i nudnosci a rano budze sie jak bym miala duza glowe tak mnie boli