Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kessender

Czasopisma, gazety dla mam/kobiet w ciąży - kupujecie ?

Polecane posty

Gość kessender

Cześć dziewczyny, czy kupujecie jakieś gazety dla kobiet w ciąży, matek ? Mam na myśli tj. M jak Mama, Dziecko itd, więcej nie znam. Jeśli kupujecie to jakie lubicie najbardziej ? Pozdrawiam, przyszła mama.

Gość Moja rada:
Szkoda na to kasy. Nic ciekawego.

Gość kessender
Wiem, że artykuły się w nich powielają. Ale od czasu do czasu można coś kupić i chyba coś ciekawego w nich się znajdzie. Nie mówię, że od razu trzeba prenumeratę zamawiać.

Gość Co do bethesda
przy pierwszej ciąży kupowałam M jak Mama, teraz już nie bo większość informacji w necie jest.

Gość akukuuuu
ja w zasadzie nie kupuje ale wczoraj pierwszy raz sie skusiłam było wydanie BEDĘ MAMĄ z dodatkiem dwóch innych gazet Mamo to ja i Twoje dziecko za 5.99 wiec jak za 3 gazety cena nawet nie droga ale jeszcze nie czytałam wiec zobacze dopiero co to warte :D

Gość ma-ma...
Ja kupowałam jak byłam w ciąży i jak Synek był mały, niedawno też mi się zdarzyło jak była dodatkiem fajna płyta z piosenkami. Mam masę M jak Mama, Dziecko, Rodzice, Twoje dziecko, Twój Maluszek i Mamo to ja.

Gość Moja rada:
Wszystko (a nawet duzo duzo wiecej) jest w necie i to bez dodatkowych oplat. :)

Gość kessender
Tak, zgodzę się, że jest w necie. Ale net miesza w głowie, okrutnie. Dużo i niczego pewnego, w myśl zasady" ile ludzi tyle opinii. Nie lubicie czasem siąść sobie przy kawce/herbatce pod kocykiem i poczytać książkę/gazetę? Czy wy wszyscy już tacy "hop do przodu" ;) tylko internet i ipad'y ?

ja kupuje, w ogole wydajemy z mezem sporo pieniedzy na prase-owszem moze i to samo jest w necie,ale nic nie poradze,ze lubie posiedziec z dobra herbatka przy gazecie:D

Gość Co do bethesda
książek czytam bardzo dużo i wcale nie takie o ciąży. A w takich gazetach to niby dużo stron ale de facto więcej obrazków i w sumie czytania tak średnio. A opasła książka to dopiero przyjemność. :D

Ja po urodzeniu dostawałam pocztą przez rok czasu Mamo to ja, za darmo :) To w ramach wyprawki ze szpitala.

jak bylam w ciazy poraz pierwszy to kupowalam ... wydawaly mi sie takie ciekawe.. w drugiej ciazy juz nie kupowalam ...wydawalo mi sie ze to wszytsko juz wiedzialam .

Gość gość
lepiej czytać w ciąży coś spokojnego a nie .. gowork.pl/opinie_czytaj,2505