Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyy:/:/:/

co myślicie o osobach bez matury?

Polecane posty

j.w... czy to wstyd nie miec matury w tych czasach? Ja studiuje, a moj chlopak nie moze zdac matury 3 rok :/ ale pracuje i zarabia ponad 2 tysiaki. Jestem na niego wkurzona, ze sobie to olewa...

Gość dziaddek
matura to bzdura japierdole nic nie warty papierek

ale matura to przepustka na studia a mgr to juz nie bzdura i otwiera bardzo duzo drzwi

Gość zoofiliia
o kurwa jaki matoł jak można nie zdać matury przecież 30% to nie dużo na czym mu nie wychodzi

Gość kamuforka
Nie lubię kierować się stereotypami, są różne sytuacje, ale jeśli ktoś nie może zdać 3 rok matury to wybacz, raczej inteligentem nie jest... Zdaję sobie sprawę, że teraz te matury są popieprzone, ale przecież da się je zdać nie będąc prymusem. A jak się wysławia, ma jakieś zainteresowania, czy jest typowym półgłówkiem?

Gość dziaddek
no znam pare magistrow siedza u rodzicow bez roboty hahahah

Gość kamuforka
Nie lubię kierować się stereotypami, są różne sytuacje, ale jeśli ktoś nie może zdać 3 rok matury to wybacz, raczej inteligentem nie jest... Zdaję sobie sprawę, że teraz te matury są popieprzone, ale przecież da się je zdać nie będąc prymusem. A jak się wysławia, ma jakieś zainteresowania, czy jest typowym półgłówkiem?

Gość zoofiliia
o kurwa przecież 3 lata temu była matura Giertycha z dwóch musiał nie zdać o ja pierdole

jest bardzo inteligentny, zaradny zyciowo, ale nauka wogole go nie interesuje... czyta duzo, ale nie lektury tylko inne ksiązki ;/;/ pracuje od pon do piatku , wstaje o 6 rana , a konczy prace o 19-20 i musi pracowac bo nie ma juz rodziców... Nie wiem jak go zmotywować. Wiem, ze ciezko pracuje, ale jakby usiadl nawet 3 godziny w weekend to by zdal!

Gość zoofiliia
a chce iść później na studia jak nie to po cholerę mu

Gość sdfghsdfgsdfgsdfgh
szkola to gowno i nic ci w zyciu w ogole nie pomoze tylko utrudni bo te oklepane bzdury co ucza to zenada naprawde wiecej sie nauczysz myslac wlasna glowa i lepiej zaczac od zaraz http://www.youtube.com/watch?v=b-fNmcZS7n8

A czy każdy musi mieć maturę? To jest chore myślenie. Osoby po zawodówkach teraz najwięcej zarabiają tak naprawdę.

mój kumpekl jest po podsawówce tylko i zarabia 5000 zł na miesiąc aha nie ma własnej firmy

Gość matura giertycha była 5 lat
temu