Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość catalina2011

Problem z psycholem!

Polecane posty

Gość catalina2011

pewien idiota grozi mi na pewnym portalu społeznościowym oraz w zastrzerzonych telefonach. Wyzywa mnie od szmat, kurw, dziwek, narkomanek i alkoholiczek.Straszy ze pusci na mnie w miescie takie plotki że nie wyjde na miasto, ze rozgada wszytskim ze mam HIV (co jest oczywiscie nieprawdą) Jest to dla mnie obcy czlowiek , zadna rodzina ani nic. twierdzi ze ja rozpusciłam na niego plotki co jest nieprawdą . co moge zrobic w takiej sytuacji?

Gość zofiliia
powiedz mu żeby się pierdolił i idź na policje

Gość ewfewfewfew
możesz dać link do jego profilu na tym portalu, zajmiemy się nim odpowiednio :classic_cool:

Gość 5ioii
masz meile od nniego wiadomosci kobieto co cie powstrzymuje od udania sie na policje?? nie rozumiem

Gość catalina2011
wiecie jaka jest policja dla nich taka sprawa to błahostka i moga nic nie zrobic, a do niego to dotrze i wtedy moze zaczac sie mscic jeszcze gorzej. ten człowiek jest chyba niezrownowazony psychicznie, wiem do czego jest zdolny. kiedys całe miasto huczało o tym jak podczas sexu z jakas panną narobił jej fotek a pozniej rozwisił je na jej klatce schodowej i widział to każdy. innej dziewczynie tez zepsuł opinie na miescie bo cos tam rozgadał wszytskim

Gość genowefaa
Generalnie takie typy, w sytuacji gdy ofiara zaczyna się zdecydowanie bronić, to odpuszczają. Idźna policję - oni coraz częściej zajmują się takimi sprawami.

Gość do catalina2011
To jest typowy stalking. Obecnie w naszym prawie karalny. Idź na policję.

Jak nie zgłosisz tego na policję, to nie masz prawa jęczeć. Masz możliwość coś z tym zrobić to siedzisz na dupie i wymyślasz jakieś żałosne powody typu "błahostka, nic nie zrobią" :O

Gość na policje..
nie ma co się pierdolić.. I po cholere z nim w ogóle dyskutujesz? :o

Gość catalina 2011
poczekam kilka dni. jeśli dojdzie do mnie ( a dojdzie szybko bo mieszkam w malym miasteczku gdzie znam praktycznie wszytskich) ze puscił jakąkolwiek herezje na moj temat, to w tym samym momencie w ktorym sie dowiem, obróce się na pięcie i prosto na policje pójde. a moj nr kom on ma bo moj brat to jego kolega i kiedys dzownil do niego z mojego telefonu, wiec sobie zapisał i specjalnie zastrzegł nr zebym nie wiedziała ze to on dzowni o odebrała. mojego brata nie ma tu , przebywa za granicą ale poinformowałam go o całej sprawie i poprosiłam by zadzwonil do niego i mu cos powiedział.

Gość riRiri
To się nazywa STALKING i na to jest paragraf kobieto! Jeżeli obsmarowuje Cię na portalach i masz na to dowody - nie zostało to wykasowane, a także jeśli dysponujesz wulgarnymi sms-ami od niego, to są to dowody w sprawie. Czego oczekujesz? Idź na policję, ona ma obowiązek się tym zająć, bo jak wspomniałam, na to jest odpowiedni paragraf (zresztą od całkiem niedawna).