Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna8982

Co oznacza,że facet....

Polecane posty

Gość anna8982

któremu niby podoba się kobieta,nie chce wchodzić w związek bo czuje sie niedojrzały do niego ??? Banalne pytanie - wiem,ale czy to aby nie jest żadna ściema???

Gość Fria
Jeśli facet mówi, że jesteś fajna, atrakcyjna itp, ale związać się z Tobą nie chce, bo nie dojrzał, to znaczy tylko tyle, że wcale nie jest Tobą zainteresowany, ale nie chce Ci tego powiedzieć prosto w oczy.

Gość anna8982
chodzi o to,że o n niby boi sie,ze moze zranić przez to ,że jest jeszcze niedojrzały...

Gość Fria
Zwyczajny kit, moja droga.

Gość anna8982
fria no tak,tak też myślałam,tylko,że on faktycznie nie wchodzi już od 2-3 lat w związki... spotykał się z dziewczynami tylko bez zobowiązań 3-4 razy i do widzenia...a my ''spotykamy'' się o wiele,wiele dłużej..

Gość moze Cie z nudow przeleciec
ale na wiecej nie licz:D

Gość anna8982
przelecieć to ja się nie dam :P więc takie teksty wsadź sobie w tyłek :)

prawda w oczy kole;) facet jak chce byc z dziewczyna to nie ma dla niego zadnych przeszkod, a ten zgrywa zranionego i sam nie chce dojrzec, bo tak mu wygodnie:p

wykrec sie z tego czym predzej, facet ewidentnie sciemnia

badz pewna, ze nie jestes jedyna z ktora tak sie spotyka:D

Gość anna8982
nie kole w oczy,po to tu napisałam żeby ktoś mi wytłumaczył :) ale tyłka mu nie dam/nie dałam i nie ma o tym mowy :classic_cool: Nie wiem,sam to wszystko zaczął...tę znajomość,a teraz ja się dowiaduję takich rzeczy.

Gość anna8982
nie wiem,to się przerodziło w jedno wielkie bagno...a jestem pewna,że jedyna,mamy wspólnych znajomych.

mialam do czynienia z taki jednym, nie daj sie w to wkrecic:) facet szuka dziewczyn na seks, jak mu sie znudzisz to powie Ci 'nic Ci nie obiecywalem' i tchorz, cwaniak, ze nie powie tego wprost

jak czesto sie spotykacie?

Gość anna8982
no własnie nie może powiedzieć mi wprost :O spotykamy się niemalże codziennie. Kurcze,problem rodem z gimnazjum,czuję się jak dziecko,bezradna :O

ile ma lat, ze taki niedojrzaly? wiesz dlaczego konczyly sie jego wczesniejsze zwiazki?

Gość anna8982
on ma 21 lat, a ja 19

e, to faktycznie mlody i jeszcze pewnie mu imprezy w glowie nie wyszumial sie i nie szuka nikogo na stale

Gość anna8982
podszyw! kurva co wam daje to pdszywanie się??? ja mam 20,on 22. Nie wiem ,powiedział,że kiedys był z dziewczyną,on z nią zerwał,ona zaczęła obarczać go,że wszystko jego wina itd. Teraz on twierdzi,ze jest nieogarnięty i niedojrzały do związku

Gość baracuda84
U mnie jest bardzo podobna sytuacja. Fakt ze nie było seksu. ALe byly juz rozne gry i zabawy, a bardzo mnei pociaga wiec nei wiem czy dlugo wytrzymam. Ale mi tez tak powiedzial. Ze on się nie nadaje do związku i tylko kogos skrzywdzi. I co nagorsze to on się nei zakochuje to mnei tak wkruzylo ze masakra. Ja jestem na etapie zrywania znajomosci. Stwierdzilam po ostatnim wekendzie nie ma co tracic czas.

Gość anna8982
nie wiem moze chce sie wyszumieć itd ... tylko nie wiem po co to wszystko, on powiedział,ze jest w szoku bo zawsze po 2-3 spotkaniach z dziewczyną zrywał kontakt a my nadal sie spotykamy.

Gość do baracuda
ej kurde :P jesteś może ze Śląska? :P

Gość Fria
12:36 [zgłoś do usunięcia] anna8982 on ma 21 lat, a ja 19 12:40 [zgłoś do usunięcia] anna8982 podszyw! kurva co wam daje to pdszywanie się??? ja mam 20, on 22. Różnica prawie żadna. Większość chłopców, przepraszam "mężczyzn" w tym wieku, powinno poczekać z wiązaniem się. Zapomnij i żyj dalej.

Gość anna8982
barracuda no własnie,ze sie nie zakochuje i nie przywiązuje ... ja na początku wychodziłam z tego samego założenia,że bez zobowiązań ale problem w tym,że wciągnęło mnie to strasznie...a teraz siedzę tutaj i staram się go rozszyfrować .

Gość baracuda84
eee to jestescie bardzo ale to bardzo młodzi. To w tym weiku wlasnie faceic nie kalkulują tylko idą w ciemno.

Gość anna8982
fria - no różnica żadna ale chodzi o sam fakt,że jakis zyeb sie pode mnie podszywa :O

Gość baracuda84
z Małopolski. A dlaczego akurat ze Śląska?

Gość anna8982
ja wychodzę z założenia,że na to nie ma reguły. moze mieć 20 i być aż nadto dojrzały moze mieć 40 i umysł 17latka.. różni są ludzie :)

Gość do baracuda
wiesz, przewrażliwienie ;-) też spotkałam dupka... po prostu :D pozdrawiam :)

niestety w tym wieku chlpacy mysla glownie o tym zeby sie wyszumiec, dopiero gdzies pod koniec studiow powaznieja