Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna8982

Co oznacza,że facet....

Polecane posty

Gość moze Cie z nudow przeleciec
masz racje, ze roznie bywa z tym wiekiem , ale chlopak powiedzial bezposrednio, ze nie szuka stalego zwiazku

'Teraz on twierdzi,ze jest nieogarnięty i niedojrzały do związku' W sumie to nieistotne czy to ściema czy nie. Po co tracić czas na kogoś takiego?

Gość baracuda84
do baracuda tak jestem ze Śląska. Mysłąlam ze to moja koleząnka , bo udaję ze pracuję:) a zna moje problemy osobiste.

Gość do baracuda
yhm... :O a jaka pierwsza litera imienia tego Twojego...?

Gość baracuda84
Ja mam bardzo charakterystyczne imię. A twoje by się zaczynało na W :) O tej akurat wiem.

Gość do baracuda
miałąm na myśli imię Twojego 'faceta' :P

Gość baracuda84
Hehe, jego to M.

Gość do baracuda
aha.. no... nie podoba mi się to... :( a liczba liter w nazwisku? 6? pierwsza 'O'?

Gość baracuda84
niestety nie . A szkoda. Te ma 9 literowe nazwisko. Ale za to mozesz cos tam opowiedziec jak sie skonczyla twoja historia.

Gość do baracuda
wiesz- akurat mi ulżyło :P moja historia jeszcze się nie skończyła... :O mam do niego straszną słabość też nie było seksu ani nic właściwie... wiem, że gdyby mnie 'chciał' na 100% to nie byłoby żadnych wątpliwości itd., a jest jak jest... mam wrażenie że jego słowa są nic nie warte :O więc od jakiegoś czasu na wszelkie jego 'wyznania i zapewnienia' zaczynam reagować agresją :O głupie te chłopy... i tyle

"Po co tracić czas na kogoś takiego?" w związku z brakiem innego obiektu na horyzoncie pewnie po to, żeby zapełnić czas - niektóre nie potrafią cenić :)

Gość baracuda84
do baracuda a mi wlasnie tak by ulzylo, bo przynajmniej bym wiedziala ze dupek juz na pewno:) a tak jeszcze mam wątpliowsoci. A jak długo trwa wasza historia. Jakies przerwy czy cos. I jakei wyznania

Gość do baracuda
nie ma co wchodzić w szczegóły... jeszcze jakby to było coś wartego opowiedzenia... coś fajnego... a tak? nie będę się zaś dobijać na wieczór :P a wyłożenie wszystkiego po raz kolejny czarno na białym, na pewno popsułoby mi humor :P

Gość anna8982
nie wiem kurcze,skomplikowane to... ja rozumiem zebym to ja np. do niego startowała narzucała się.. ale nie! To On mnie zbajerował,dał do zrozumienia wiele rzeczy:O

Co jest skomplikowane? Myślisz, że on nie widzi Twojego zainteresowania? Podoba mu się to ale związku nie chce. I tyle :)

widzi, ze na niego lecisz i chce to wykorzystac:/ zeby nie bylo watpliwosci, to powiedzial Ci, ze zwiazku z tego nie bedzie (chociaz tyle)

nie cytaj miedz wierszami, bo sytuacja jest niestety jasna 🌼

nie czytaj miedzy*

sorry za bezposrednie wypowiedzi

Gość anna8982
no co Wy , tyle w życiu przeżyłam,że takie rzeczy mnie nie ruszają :) smutno mi po prostu,bo ja nie wykazywałam na początku żadnego zainteresowania,to on wszystko zaczął,mowil,ze mu sie podobałam itd, jak widać pewnie tylko na tym sie skonczyło.. jutro sie widzimy,wszyscy ze znajomymi na imprezie,wiec co mam zrobic jezeli on będzie mnie całował itd????? po prostu olać??? wiecie ja tez,nie chce związku ale nie chcę też takich chorych sytuacji,

Gość anna8982
własnie o to jest pytanie...to jest poplątane strasznie,boje sie angażowania a z drugiej strony,nie chcę wchodzic w układ bez zobowiązań...:(

poszukaj fajnego chlopaka na imprezie ;) :p :)

'to jest poplątane strasznie' W końcu jesteś kobietą ;) 'nie chcę wchodzic w układ bez zobowiązań' To nie wchodź, bo ten układ to jedyne co w tej chwili ten pan ma Ci do zaoferowania.

Gość anna8982
wiem,że jedyne..ale boję się bo pod wpływem emocji... kurcze no jakie to chore,ale jak mam szczęście niesamowite do pakowania się w różne gówna :(( aż mi za siebie wstyd :O sukienka i moze cie z nudów przeleciec dziekuje wam 🌼 jak sie kurde powstrzymac tylko przed wybuchem emocji??

Gość nie bądz dziecinna
jesli facetowi zalezy to nie bawi sie jakies "chce ,ale nie mogę " i udawanie bohatera" bardzo chcialbym,ale nie chce Cię zranic" ..błagam ...poprostu mu na Tobie nie zalezy i w taki sposob chce sie z Toba spotykać bez zobowiązania "jakim jest związek" ,zeby wyjść przy tym na wrazliwego i dobrego- KAZDY facet KOCHAJĄCY kobietę nawet kiedy broni sie przez związkiem rękami i nogami- będzie w związku z taką kobietą (wiem maslo maslane ) ;-)

"jutro sie widzimy,wszyscy ze znajomymi na imprezie,wiec co mam zrobic jezeli on będzie mnie całował itd????? ..." Ja się nie dziwię że facet takCie za nos wodzi. Mówi ci że nie chce z Tobą związku, a Ty się dajesz całować. Głupich nie sieją, sami wschodzą...

Gość anna8982
on mi tego nie powiedział wprost,powiedział komuś innemu,ze nie chce bo jest troche nierozgarnięty i moze skrzywdzić :O