Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pola.ola.

Wstyd mi za nas - kobiety.

Polecane posty

Gość pola.ola.

Moze powinnam z tym tematem trafic na "ogólny" ale chcialam porozmawiac przede wszystkim w babskim gronie na taki temat: Wczoraj - tak od niechcenia puscilam "Rozmowy w toku". Tematem był mąż/partner dusigrosz. Z ciekawości zaczełam ogladac i co zrozumiałam? Bardzo duzo kobiet wyciaga łapke po kase do swojego meza/partnera. A argumenty: Bo im sie nalezy, bo on powinnien spełniac ich zachcianki..bo to bo tamto. Rece mi opadly. Kobiety - a gdzie wasza zaradność? Dlaczego nie pracujecie? (nie mam pretensji do kobiet, ktore wychowuja dzieci i nie maja mozliwosci pojscia do pracy - jednak goscinnie wypowiadaly sie kobiety, ktore nie miały dzieci i byly mlode i chyba zdrowe). Przeraziła mnie parka w ktorej dziewczyna nie rozumiala, ze jej facet musi pooplacac wszystkie rachunki i czasem zostawaly mu grosze a ta, ze on powinien mimo wszystko kupic jej kosmetyki itp. Albo malzenstwo - obydwoje mlodzi a ona jak sama sie przyznala dostaje od meza kase na nowe spodnie za seks. I jak mezczyzni maja nas powaznie traktowac?

Gość zztop
wyciagasz wnioski po obejrzeniu "rozmow w toku"??? hahahahah:D:D:D napisz moze jeszcze prace doktorska w oparciu o ta szmire:D:D:D:D:D:D:D:D:D myslisz ze ktosnormalny idzie do rwti opowiada o swoim zyciu? japierdole,coza idiotka z ciebie:?D:D:

Gość D.BillI
a to temat do kobiet, czy ich rodziców? jak je wychowano to teraz tak maja:(

Gość asdewasde
kobiety to materialistki, kazdy to wie ;) jednak wyrabiac sobie zdanie bo takim show jak rozmowy zapada o paranoje ;/

Gość lolaaaaaa
Telewizja ogłupia.

a co z nich za faceci ze sie tak dają kroić... Swoją droga nie podniecaj się tak RwT bo ci którzy tam występują mają płacone za ten występ a wcześniej się uczą na pamięć co mają mówić:-)

Gość D.BillI
zono - nie kazdy tutaj ma 5000 ników i paranoję, jak ty, chcesz to sobie rób krucjate, ja niczego nikomu nie będę udowadniać:)

No cóż - kobiety są różne. Ja osobiście zawsze starałam się być niezależna od swojego partnera. Czasem bywało tak, że zarabiałam dużo więcej od niego. Teraz nasze zarobki są mniej więcej tej samej wysokości. Nie jesteśmy małżeństwem ale spodziewamy się dziecka i urządzamy wspólne mieszkanie - mamy wspólne wydatki. Nie zdecydowaliśmy się na wspólny rachunek bankowy - stwierdziliśmy, że nie jest nam to potrzebne. Zgodnie opłacamy rachunki i mniej więcej na pół dzielimy wszystkie wydatki. Umówiliśmy się też, że każde założy rachunek oszczędnościowy i w miarę możliwości będzie przelewało tam pieniądze. Mój facet ma swoje pasje i związane z tym wydatki, on nie ogranicza mnie, ja nie ograniczam jego. Jesteśmy dorośli i umiemy się dogadać w kwestii pieniędzy, Większe wydatki planujemy razem. No i przede wszystkim w kwestiach finansowych jesteśmy wobec siebie szczerzy - to zdecydowanie niezbędne przy takiej formie wspólnych rozliczeń. Musimy oboje mieć świadomość na ile możemy sobie pozwolić. Szanujemy pieniądze.

Gość D.BillI
jak jesteś moderatorem to wklej to IP autorki i moje:)

żona-swojego-meza..ty masz cos z glowa kobieto? bo gdzie nie piszesz wszedzie zawierucha,awantura i jazgotanie:O ps. wczoraj dalas popis piszac ze jestes "programistOM" wiec moze chociaz dzisiaj sie juz nie kompromituj:O

Gość D.BillI
napisalam "jak jesteś moderatorem' - więc coż - może sama zaczniesz od nauki czytania?

Gość pola.ola.
O matko - wiadomym jest, ze nikt normalny nie wystepuje w RwT ale podałam ten program poniewaz siłą rzeczy "zmusił" mnie do zastanowienia się nad tym jak wiele kobiet z własnej woli jest uzalenionych od partnera. A wy linczujcie mnie za ten temat bo tak wygodniej.

A tak w ogóle Żona to znowu jakiś projekt małolaty czy prawdziwa idiotka? Niech mi ktoś wytłumaczy bo dawno tu nie byłam.. dawno nie bylas ale juz wszystko wiesz... kolejna glupia owca bhahaah

Gość D.BillI
boszsz.... w sumie wypowiedzi adekwatne do tematu posta, choć nie do końca na temat;) buziaczki żonko - chciałabym, zeby takie idiotki mnie bawiły...moze kiedys