Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lola1989pp

mam problem

Polecane posty

ide na wesele i myslalam ze chlopak dolozy sie do koperty ze ja dam 150zl i on da. ale on nie daje i nie wiem co robic nie dam 150zl bo to wstyd i nie wiem co mam zrobic w takiej sytuacji

Gość jurny janek
lola ja bym cię pchał w tę ruda cipkę

Gość jurny janek
no jak się golisz to lizałbym ci cipę az by ci łzy rozkoszy spłynęły na powabne piersi

a pracujesz, zarabiasz?? Bo jeśli nie i jesteś na utrzymaniu rodziców, to nie masz obowiązku dawać dużego prezentu, bo niby skąd masz wziąć na to kasę?? Odkładac przez rok z kieszonkowego, żeby tylko na wesele pójść za wszelką cenę?? Ja na Twoim miejscu kupiłabym jakiś niedrogi prezent, bo faktycznie 150zł do koperty dać, to trochę mało.. ale za tą kwotę możesz jakiś prezent już kupić. A jeśli to wesele z twojej strony, to chłopak nie ma obowiązku się dokładać do prezentu, nie jesteście małżeństwem i was razem nie zaprosili zapewne.. tylko ciebie+os. towarzysząca..

Gość jurny janek
lola twoja cipka chce bym wyssał nektar z jej otchłani

ty będziesz druchną?? Hmm.. no wypada prezent dać, a moim zdaniem pewnie PM nawet nie oczekuje od ciebie prezentu, bo będziesz jej pewnie pomagać się ubrać, na weselu też będziesz pod reką w razie czego..

uważam że jeśli idą razem to powinni wspólnie kasę dać a nie tylko jedno,ja tez idę jutro na wesele z partnerem do mojej siostry,kupiliśmy wspólny prezent,kartka z życzeniami tez wspólna z tym że ja od 5 lat mieszkam z moim partnerem i żyjemy ze wspólnych pieniędzy

Robwalka - to jest zasadnicza różnica... w takim wypadku inaczej nie wypada zrobic.. ale jeśli powiedzmy, ona jest studentką na utrzymaniu rodziców jeszcze, a on pracuje i nie mieszkają razem, to znaczaco zmienia stan rzeczy.. wtedy jeśli on ma taką ochote, może dołożyc się do prezentu, a jesli nie chce, nie ma takiego obowiązku.

wiem,ale osobiście nie umiałabym nie dołożyć się do tkz.prezentu,idą razem więc do czegoś to obliguje