Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ULLiSSSES

kto mi wytłumaczy to zjawisko!!!

Polecane posty

mam wiele znajomych kobiet koleżanki z pracy,szwagierki, kuzynki itp,a to zjawisko dotyczy paniki jakie robią kobiety gdy widze je np w samej bieliznie zakrywają się proszą o odwrócenie jak by były zupełnie nagie,sytuacja zmienia sie o 180 stopni np na plaży, nad jeziorem, wtedy paradują nawet w skąpych stringach,które prawie nic nie ukrywają ponadto potrafią iśc do sauny siedziec tam nago wśród przyjaciół,znajomych ale jak przyjdziesz nieproszony na kawę wtedy jest ta panika jak ja wyglądam majtki stanik ....

Gość Cooliberek
Uli ... trudno ci to jest wytłumaczyć . To jest zaskoczenie. Bo na plaży czy w saunie to sie nastawiamy że będzieny tacy , a w tym przypadku to jest jak napisałam tylko Zaskoczenie

Gość wójekstaryhuejk
kobietę ogląda lekarz mąż i zboczeniec podglądacz reszta się odwraca a ty odchodzisz lub zakrywasz oczy a na plaży to jest jedyne miejsce publiczne co można sobie pokazać co sie ma

Gość Cooliberek
Kobiety niektóre tak mają że w bieliźnie jak zaskakujesz je przyjściem takim że się wstydzą . To juz jest tak w psychice kobiety że mimochodem się wstydzimy tej przysłowiowej nagości

m.ój szwagier chodzi z żoną i znajomymi do sauny gdzie są nago ale mówi,że jak wszedł kiedyś do domu kumpla,a tam żona jego tylko w majtkach z łazienki wychodziła to prawie by się połamała na tym korytarzu oni w śmiech a ona obrażona

Gość Cooliberek
Uli... mamy tak to juz naszpsychika tak reaguje , to cos siedzi w nas że odruchowo się zakrywamy i wstydzimy się swojej nagości . Nie mówię o wszystkich , ale większość kobiet tak reaguje

moja kolezanka z treningów nie zdradze jakich(ale pozdrawiam lidke) przebierała się znami w szatni chodziła pod prysznic i nic w tym złego nie było nie krępowała się i tyle

Gość Cooliberek
Jedne się nie krępuja , a inne tak .

Gość kupawśledziu
Na plaże się przygotuja i swoje ciała również, jesli widzisz je np w łazience w pełnym oświetleniu w beliźnie bez przygotowania, to boja się, że nie będę wyglądały dość dobrze.