Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chorobychorobychorobyy

Jak sie trzymacie z chorobami?

Polecane posty

pazdziernik, listopad- najgorsze daw miesiace! nienawidze ich! jak sie trzymacie z chorobami?u nas panuje grypa jelitowa, szpitale oblężone,oczywiście dzieci biedne non stop sa przyjmowane, te malutkie, starsze mozna leczyc w domu.Mnie boli gardło, dzieci się jeszcze trzymia ....ale mam doła jak sobie pomysle, tak sie tylko modle żeby choroby dały nam wreszcie spokój,bo przecież ręce opadają, ja nie jestem mocna nerwowo, jak nas trzyma choroba zaraz sie załamuje :( a jak u was?

okolice Katowic

no my we wrzesniu trochę pochorowaliśmy, teraz tylko babcię wzięło, ale też lekki katar

u nas na razie spokój. we wrześniu (tradycyjnie jak co roku :P) mnie ścięło na kilka dni, synek i mąż zdrowi byli. mały od września w przedszkolu, na razie bez kataru. ciekawe jak długo jeszcze, bo codziennie coraz więcej zakatarzonych i kaszlących maluchów widzę.

mój mały właśnie przechodzi jelitówkę, masakra :( ja 2 tyg temu miałam angine....

O ja jestem z Zabrza:) co prawda rotawirusow u nas nie zauwazylam w przedszkolu np ale mlody we wrzesniu w polowie zapalenie oskrzeli , teraz ma zapalenie krtani. Ja rowniez juz raz od niego zalapalam i tez mialam zapalenie oskrzeli. Ustrzec nie moge bo do przedszkola chodzi wiec nie uchronie go bez kontaktem z chorymi dziecmi bo zawsze jakas mamusia odpowiedzialana takie przyprowadzi.