Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idchoehrhfrf

faceci lubia kur.witki, a nie swiete, klasyczne zony

Polecane posty

Gość a ja wam powiem że
Waszym problemem jest błędne założenie że każdy facet jest z żoną z przyzwyczajenia czy wygody i że nie ma już małżeńst z uczucia. Czasem nuda , brak zauważenia sprawia że temperatura czułości spada ale to nie oznacza od razu że facet jest z głupią babą po ty by tylko dawała mu d....

Gość a ja wam powiem że
Moment ! to że się kocha cześciej z mężem to od razu jest dziwką ??? To że się chce mu podobać i maluje się dla Niego to jest dziwką ??? Wiesz co nie bądź zazdrosna.

wiesz jeśli ludzie są razem tyle czasu to potrafią z sobą rozmawiać i są wobec siebie szczerzy nawet nie wiem jaka ta szczerość miałaby być bolesna,dlatego istnieją jeszcze takie związki które utrzymują się latami,znamy swoje fantazje,marzenia więc je realizujemy i jakoś nikomu do głowy nie przychodzi zdrada,nie tylko w życiu codziennym trzeba umieć się dogadać ale również co do potrzeb łóżkowych

[zgłoś do usunięcia] a ja wam powiem że Moment ! to że się kocha cześciej z mężem to od razu jest dziwką ??? To że się chce mu podobać i maluje się dla Niego to jest dziwką ??? Wiesz co nie bądź zazdrosna. To było do mnie?

Gość idchoehrhfrf
robwalka i o to wlasnie chodzi, ja to dopiero przez jego nocne wyjscie zrozumialam, po tym jaki stal sie oschly, wszystko bylo mu jedno, powiedzial dobitnie czego mu brak, mysle ze z milosci nie chcial mnie ranic i trzymal jezyk za zebami, oby mnie nie starcic....tak mysle, bo to on mnie zaczepil, on zakochal i poprosil o reke, jezdzil do mnie rok czasu 1500km, potem pomrukiwal czasami ze dbam bardziej o syna niz o niego, nie zwracalam na to uwagi, przy malej sprzeczce wybuchl, wyszedl, przestal rozmawiac normalnie, ciagle wyrzuty, nerwy, ja zla na niego za to jaki sie stal , co zrobil kolezanka mi doradzila, przemuc sie w lozku, przytulaj go!piesc, kochaj, pokaz namienosc, jak ci na nim zalezy!!!! i zadzialalo!!! a jak sie przemoglam?bo ktos o to pytal...ciezko mi bylo, bo czulam sie zraniona tak samo w tym momencie, pomyslalam ze jesli tego nie sprobuje , a byc moze to zdziala cuda, moj zwiazek, malzenstwo sie rozpadnie, zamknelam oczy , i zaczelam realizowac rady kolezanki, jak sie zachowac w lozku, co zrobic tam, siam i owam :P

Gość a ja wam powiem że
No przesadzasz... co tu ma do rzeczy to jak dziewczyna się ubiera i ile czasu poświęca na seks z mężem swoim...? Może małżeństwo też czasem potrzebuje odświeżenia i ponownego rozpatrzenia swoich potrzeb cielesnych. Ja też czasem zakładam pończochy robie makijaż mocny szpilki tylko dla tego że chce uwieść mojego męża . Nie uważam żeby to było coś złego.

Gość a ja wam powiem że
Kobiety mają dzisiaj wyprany mózg że trzeba być poukładaną kurą domową i seks tylko po bożemu. Ograniczajcie się tylko do tego to zobaczycie do czego to doprowadzi.

to mógł zacząć od rozmowy z tobą,tak szczerze-powiedzieć jakie są jego oczekiwania itd.ale żeby od razu robić z siebie jak to nazwałaś kur.witki

a ja wam powiem że-taka niby z ciebie mądra kobieta jak przypuszczam,a jaki jest twój staż małżeński lub partnerski?

Gość a ja wam powiem że
No to nie okazał jej tego że mu brakuje czułości i odrobiny szaleńśtwa ? Dal jej to wyraźnie do zrozumienia , a nie chciał nic mówić bo pewnie skończyło by się na kłotni....

Gość a ja wam powiem że
Nie ma znaczenia czy jestes po slubie 3 lata czy 10 . I tu i tu o związek nalezy dbać bo zacznie się wypalać.

poza tym nie obrażaj mnie że mam wyprany mózg,robimy w sypialni to na co mamy ochotę,sami poddajemy sobie pomysły jak by to urozmaicić,jak będzie chciał bym była dz....... to będę,jeśli będzie miał potrzebę mieć dziewicę(choć to nie realne)to odegram mu nawet kobietę

Gość a ja wam powiem że
Jakby ci było łyso gdybyś od męza oczekiwała ze bedzie o sobie dbał, golił się, modnie ubierał, że będzie mieć dobrą pracę a potem nagle to zaczyna się zaniedbywać i nie chce iść do pracy ? Facet jak się żeni też chce mieć zawsze ładną, kochjacą i czułą żonke.

a ja wam powiem że-nie mamy ślubu,żyjemy ze sobą od przeszło 5 lat,mój partner zawsze dba o siebie a ja o siebie i nie robię tego tylko dla siebie,nie jestem zapuszczona-zresztą sam twierdzi że zaspokajam go w każdym calu i ja mu wierzę,zresztą z mojej strony jest tak samo

niestety okrutne ale prawdziwe. sposobem na zatrzymanie faceta jest zaspokojanie jego potrzeb. kobiety tak samo, tylko ze oni maja z deczka inne od nas. seks, zarcie, wyluzowanie i odrobina spokoju - to czego glownie potrzebuja faceci. kobiety bardziej stawiaja na poczucie bezpieczenstwa, czulosc...

a tak na marginesie dodam że nie mamy papierka że jesteśmy małżeństwa więc gdyby któreś z nas chciało już dawno by tego drugiego pier...... w kąt

Gość kiciaka
no mnie zawsze zastanawia, jak to jest, że facet po dobrym seksie zniesie każdego mojego focha z uśmiechem na twarzy, a jak długo się nie kochamy to czepia się o takie bzdety, ze śmiać mi się chce :)

wiesz jak by oni to nazwali?że mają jaj...... pełne stąd się tak szybko o byle g....... wkurzają

Gość a ja wam powiem że
Super! Ja tam nie popieram życia na kocią łapę... bo starasz się starasz a któregoś dnia dowiadujesz się że już nie jest tobą facet zainteresowany. Nie łączy was już nic. Nie wiem czy tu się ekscytować. Co to za facet że zwodzi cię tyle i nie chce mieć żóny tylko dziewczyne do łóżka i dla rozrywki ?! Nie teraktujecie się poważnie. Ot na chwilę ot dla nie dojrzały układ. Wiesz kto takie związki wybiera ? Niedojrzali emocjonalnie, bojący się angażować w życie z kimś na stałe, osoby o bliżej nie sprecyzowanym celu życiowym. Żona to coś o wiele poważniejszego. To partnerka , matka i ostoja domu. Może napadłam trochę na Ciebie ale uważam jako doświadczona kobieta że wypisujesz jakieś dyrdymały.

Gość a ja wam powiem że
Jak urodzisz dziecko i bedziesz z mężem te min 5 lat i twoje ciało się zmieni po dziecku to też odkryjesz inny świat. Nagle znajdą się w twojej głowie inne mądre spostrzeżenia. a może nie urodzisz dziecka i nie będziesz mieć męża i prawdziwego domu bo po prostu przeżyjesz zycie na kocią łapę.

Gość material girl???
pewnie że lubią kurwitki :D jak żona jest niezadbana, skupia się tylko na dziecku, nie ma ochoty na seks to mężczyzna szuka sobie kochanki. w małżeństwie trzeba być i dobrą żoną (umieć gotować, sprzątać-czyli prace domowe) i dobrą dziwką :D taka prawda

Gość a ja wam powiem że
Oczywiście że tak !