Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapomniałam że to nie hipp

ZROBIŁAM DZIECKU HERBATKĘ W NIE GORĄCEJ WODZIE TYLKO LETNIEJ i co teraz ?

Polecane posty

Witajcie podaję mojemu 2,5 miesięcznym dziecku herbatkę z kopru do tej pory podawałam jej z hippa a teraz kupiłam bobovita i tam pisze aby rozpuszczać we wrzątku a w hipp że w letniej (przegotowanej) i sobie zapomniałam...i co teraz ? może ją boleć brzuszek ?

Gość DO SZPITALA NA PLUKANIE!!!
!!!!!!!!!!

o jezu przeciez nic sie nie stanie, bardziej chodzi o rozpuszczalnosc tej herbatki i tyle-hipp ma lepsza bo rozpuszcza sie juz z chlodnej wodzie a bobovite musisz zalac goraca bo inaczej bedzie rozpuszczac sie pol dnia:O przeciez tam w skladzie jest niemalze sam cukier i z 1-2 % ekstraktu z zioł:O nic dziecku nie bedzie, nie przejmuj sie:)

herbatka rozpuściła się normalnie bez problemu. Własnie spróbowałam sam cukier... fuu jak ja jej to podaję do picia ;/ ostatni raz... Z hiipa nie jest taka słodka jak ta z bobovity Uff to dobrze bo już się bałam że może jej zaszkodzi

kup w aptece zwykla herbatke koperkowa w saszetkach i zaparzaj, dodasz odrobine cukru, bedzie lepsza i zdrowsza na pewno niz te ulepki w granulkach:)

ja daję z hippa, ale sypię bardzo mało do kubeczka, połowę tej zalecanej porcji, takze nie wychodzi ulepek

w wieku Twojego dziecka dawałam małemu jeszcze Plantex, w razie kolek i przeciwdziałąjąc im tak mi doradził znajomy lekarz