Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawrótgłowy

U chłopaka jestem na ostatnim miejscu;/

Polecane posty

Gość zawrótgłowy

HEj mam chłopaka. Mieszkamy od siebie z 15km . Ale i tak często sie nie widujemy. Widzimy się czasem na weekendzie i na tygodniu. Widujemy się gdzieś dwa razy w tyg. czasami trzy. Ale i tak ja zawsze musze do niego jeździć bo jak on ma przyjechać,umówimy się to zawsze z godzine przed dostaje sms że nie może dzisiaj przyjechać bo coś tam coś tam. Dzisiaj miałam do niego przyjechać a on że dzisiaj nie może bo z przyjaciólką się ma spotkać a przyjacióla mieszka od niego z jakieś 2km. Albo czasami mamy się spotkać a on wyskakuje że na mecz jedzie albo że z kumplami się umówił;( Dzisiaj też są urodziny jego kumpla i oczywiście idzie sam;/ bo ja nie będe miałą jak wrócić z powrotem a spać u niego nie będe bo przecież nie mam tych osiemnastu i mama mi nie pozwala;/ Ale za każdym razem jak z nim jestem to tak fajnie jest,wydaje mi się ze tylko ja się licze.Kurde czy to ma sens??

Gość zawrótgłowy
to że mnie nie chce czy ma inną jest niemożliwe, bo się umówliśmy że o każdym wybryku się informujemy i tak jest któreś z nas coś głupiego zrobi to od razu mówimy sobie o tym.

Gość zawrótgłowy
i jakby mnie nie chciał tez powiedział by mi to wprost bo jest na tyle bezpośredni....

Gość zawrótgłowy
Ja mam 17 on 20. I tak kiedyś siedzimy i on mówi no miśku zbieramy sie bo na trening musze lecieć.... a ja się pytam czy trening ważniejszy ode mnie a on że tak. Zamurowało mnie i walnęłam focha i wyszłam. Zaraz za mną wyleciał i mówi że na pierwszym miejscu jest (klub sportowy) potem treningi kumple i na końcu ty. Rozryczałam się i on do mnie że mnie kocha i takie tam i mówi że powinnam się cieszy że w ogóle jestem na tej liście bo niektórych w ogóle nie ma....

Gość to niemożliweeeeeeeee
żeby AŻ takie idiotki chodziły po swiecie :o

Gość zawrótgłowy
ee a czemu idiotka?? uzasadnij swoją odpowiedz

Gość _po_prostu_ja_
spalas z nim?

Gość zawrótgłowy
No spałam spałam...

Gość zawrótgłowy
Kurcze czemu jestem idiotką i dziecinna? nie rozumiem was troszke;/

Gość to niemożliweeeeeeeee
jeśłi nie rozumiesz czemu jesteś idiotką, jesli twój związek wygląda tak jak go opisałaś, to tylko utwierdza w przekonaniu ze naprawdę z nią jesteś :)

Gość o maj god o maj god
jak dorosniesz to zrozumiesz

Gość empress83
Dziewczyno walnij ty się w głowę czymś ciężkim w końcu....Koleś ma cię tylko wtedy kiedy potrzebuje napięcie rozładować-robisz za zwykły materac. Jedyne pozytywne to, to że jest szczery....ale ty oczywiście tłumaczysz sobie. Facet który ci mówi, że jesteś na ostatnim miejscu na jakiejkolwiek liście nie jest wart nawet tego aby mu w mordę napluć. Znajdź sobie fajnego normalnego mężczyznę, chłopaka który będzie coś do ciebie czuł. Powiedzieć kocham każdy potrafi nawet po 5 minutach znajomości to tylko słowa. Ważne jest to co ktoś pokazuje a nie mówi. I nie tylko jak jesteście razem. A urodziny u kumpla.....nie bierze ciebie ponieważ tam będą inne panny więc ty mu do niczego potrzebna nie jesteś. Przykro mi że tak wprost i mało przyjemnie dla ciebie ale sama dobrze wiesz, jak jest i dlatego tutaj piszesz i szukasz tylko potwierdzenia swoich przypuszczeń.

Gość fasada
nie dojrzalas jeszcze do zwiazku ani ty, ani on tym bardziej bedziecie sie tylko wzajemnie ranic i tyle skoncz to, daj sobie jeszcze troche luzu dziewczyno, pohulaj, poszalej, po co ci jakies lzy bo taka moda ze sie wczesnie zaczyna????? ja ci powiem badz wolna jaknajdluzej, obiektywnym okiem bedziesz mogla obserwowac to co dzieje sie naokolo ciebie na emocje jeszcze stanowczo za wczesnie

Gość _po_prostu_ja_
skoro spalas to wszystko wyjasnia jestes tylko jego laska do lozka i niczego wiecej uwiez zwiazek dwojga ludzi kochajacych sie tak nie wyglada

Gość fasada
a najwaznejsze bedziesz pania swojego swiata jak mi bylo dobrze jak bylam sama....

Gość _po_prostu_ja_
kiedys jak poznasz faceta ktory Cie pokocha to zobaczysz roznice