Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale straszne rzeczyyy

Roczna dziewczynka w ciąży bliźniaczej - zobaczcie

Polecane posty

Gość klara7890
ale z kim ona zaszla w ciaze i ... w jaki sposob

nie zaszla kiedy była plodem w brzuchu matki, "wchłonęla" swoje rodzenstwo. Takie rzeczy sie zdarzają, ludzie z wewnetrznym blizniakiem nieraz zyja kilkadziesiat lat - najczesciej jest tooczywiscie mozdzek i kilka kosci, i tak wewn. blizniak sie nie rozwija a u tej malej - tak

Gość Ta a świnie latają
Ty naprawdę jesteś taka głupia czy taka udajesz? Wchłonęła rodzeństwo? Dobrze sobie a słyszałas o czymś takim jak fotomontaż. Niektórym to każda ścieme można sprzedać

naprawde jeden z blizniakow moze wchlonac drugiego! to nie ściema. u mnie w rodzinie tak bylo. szwagierka miala urodzic blizniaki a okazalo sie ze pozniej jedno dziecko wchlonelo drugie. no ale teraz ich synek jest zdrowy a po tamtym.... bracie blizniaku nie ma sladu i NIE MA TAKIEGO BRZUCHA! drugi przyklad z tygodnia! sasiadka sie dowiedziala ze ejst w ciazy z trojaczkami .po miesiacu sie okazalo ze juz sa tylko blizniaki . tydzien temu poronila :( byla w 4 miesiacu ciazy .

wiec zanim zaczniecie gadac to sie zastanowcie niedowiarki!!! w indiach byl facet, ktory 40 lat zyl z brzuchem - myslal, ze ma brzch jak to faceci - czasem maja brzuch. A byl w srodku blizniak, sama glowa i kilka kosci, zyl oczywiscie kosztem nosiciela

Gość Ta a świnie latają
Patrycjo a skąd sąsiadka wiedziała pewnie usg zrobiła. A tam mogły się zakrywać ja też mam bliźniaki i żaden żadnego nie zjadł a na usg nie raz się tak ułożyły że były na sobie tak jakby jedno to co najpierw się zjadły a potem wypluly bo urodziła się dwójka

Gość buhahahhhhhhhhhhhha
Patrycjo widze, ze inteligencją nie grzeszysz no cóż poczytaj trochę o ciążach to się czegoś może dowiesz

no ale najpierw sasiadka miala 3 dzieci ...wiec nie mogl sie skryc zaden ! pozniej wyszly juz tylko 2. a u szwagierki naprawde tak bylo..zreszta nie wnikam w to. pisze co mowila :}

Gość buhahahhhhhhhhhhha
może zwyczajnie ciąża obumarła, płód się nie powiekszał, nie koniecznie jeden wchłonął drugiego trudno zaskoczyć, co?

poczytajcie http://www.wprost.pl/ar/?O=11476 24-letni Wietnamczyk trafił do szpitala w Son La z powodu nie zdiagnozowanych dolegliwości w jamie brzusznej. Chirurdzy dopiero podczas operacji wykryli w jego ciele ważące aż 2,5 kg resztki tkanek bliźniaczego płodu: porośniętą włosami głowę, nogi i ramiona brata. Niestety, mimo ich usunięcia mężczyzny nie udało się uratować. Więcej szczęścia mieli indonezyjscy lekarze, którzy odkryli resztki płodu w ciele noworodka. Początkowo sądzili, że to guz. Bywa, że podczas badań osób skarżących się na bóle głowy specjaliści znajdują w mózgu torbiele z obcymi tkankami, pochodzącymi z okresu życia płodowego. http://niewiarygodne.pl/gid,11663033,img,11663042,kat,1017185,page,3,title,10-najdziwniejszych-ludzi-na-swiecie,galeriazdjecie.html?ticaid=5d32f

a jak plod obumiera to co sie z nim tam w srodku dzieje ?? rozplywa sie ???? ????????????????? chyba by szwagiwrka jak i sasiadka o tym wiedzialy od swego gin prawda?

Gość Ta a świnie latają
A w ogóle to w 4 miesiącu tym bardziej w ciąży mnogiej nie widać dokładnie ze mną na oddziale była dziewczyna która miała dziecko i jakaś torbiel która rosła razem z dzieckiem. Z początku też mówiono że to bliźniaki później że jedno dziecko z dwiema głowami (szok) a na końcu dopiero okazało się że to co innego

czasem takie tkanki zostaja wcdhloniete tylko przez lozysko drugiego blizniaka, a nie rpzez płód. Podczas porodu to wychodzi, lekarze nie informuja rodzicow zwykle. a zdarza sie to raz na kilkadzisiat porodow

Gość buhahhhahhhhhhha
tak rozpływa się wszystko zobaczysz w tak wczesnej ciązy, napewno ajjjjjjjjjjjj

Gość werhwfknk
do ta a swinie lataja...ale ty jestes tepa...ja piernicze, czytaj moze ksiazki, wiadomosci albo chociaz je ogladaj bo ok pol roku temu byl reporaz o tym ze niemowlak moze wchonac zarodek ..no napewno go nie urodzi ale takie rzeczy sie zdazaja tepaku

Gość Ta a świnie latają
"przez łożysko drugiego bliźniaka" " to wychodzi przy porodzie ale lekarze o tym nie informują" no dobrze tylko skąd ci lekarze o tym wiedzą? Otwierają takiemu noworodkowi brzuch czy co? A to czy dostanie się coś do łożyska to też nie wiadomo przecież łożysko nie jest częścią dziecka

Gość Ta a świnie latają
Tak jasne że się zdarzają, ale w umysłach dziennikarzy którzy nie mają o czym gadać czy pisać a wiedzą że tępy naród lubi takie historię i na pewno w to uwierzy

Gość wredna małpa27
byłam w ciąży bliźniaczej.na 1 usg miałam 2 zarodki .a już na 2(10 tydz.) już tylko jeden.lekarz powiedział mi że często zdarza się że są dwa zarodki i jeden drugi wchłania .brałam duphaston \

Gość Ta a świnie latają
A co miał powiedzieć? Przepraszam panią przedtem się pomyliłem?