Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21213333455

chcę kupić coś słodkiego w biedronce - co polecicie?

Polecane posty

Gość Marzenia nie to wyplenienia
kupiłam sobie dziś 2 bajaderki co prawda nie w biedronce, ale polecam, mniam

Gość aaaaaaaaaaaaabbbbbbbbbcccccc
a w sklepie ze zdrowa zywnoscia owszem kupowalam np taki sok jaffa cos tam byl pasteryzowany bez konserwatow z izraela tylko kosztowal za 2,5 litra prawie 10 zl wiec byl drogi albo soki z aloesem itd ale tu zdaje sobie sprawe ze nie kazdego stac tak jak sushi. jest drogie ,a bardzo zdrowe

Gość AKARTA940
We wrocławiu bidronki są po remontach i przypominają w tej chwili almy Są exkluzywne niemal i eny też exskluziv. A u Was?

W Biedronce tak naprawdę wiele towarów podrożało na potęgę i przestała być już dawno konkurencyjna. Ale jak ktoś ma pod nosem to idzie tam kupować ze zwykłej wygody. Dmuchana, niesmaczna bułka 35gr... w Kauflandzie b. smaczna i zbita 17gr. Prosto z pieca.

A ty abc rozumiem, że zapijasz się sokami z koncetratu z Izraela i z aloesu, zwłaszcza, że tego ostatniego pije się łyżeczkę dziennie i kosztuje "aż" 20zł za litr. A sok to ja wolę wycisnąć ze świeżych pomarańczy... myśleć trzeba. Nie zgrywaj tu specjalistki od zdrowego żywienia bo naprawdę bredzisz.

I jeszcze raz do abc bo nie mogę... czyli sok jabłkowy 100% wszędzie ma dobry skład, a w Biedronce nie? A pierś z kurczaka ma gorszy skład niż w Intermarche? To ciekawe, bo ta sama firma dostarcza. To może w mleku z Biedronki jest więcej wody? Np. tym z Mlekovity. Albo chemii w jabłkach? Robali w bananach? Napisz coś konkretnego, a nie ściemniasz. A jak lubisz z lenistwa przepłacać o 50% za te same artykuły bo się nie chce podjechać do tańszego sklepu to twoja sprawa. Tylko nie pisz bzdur, że ludzie tam kupujący jedzą śmieci, a ty towary luksusowe.

Gość 7637627
Ciasteczka Kruszynki- biją rekordy popularnosci w biedronce. Ja tez lubie te paluszki w czekoladzie, z takim cytrynowym likierem w środku...

Gość anilka
baton amigos advokat

Gość Jaea
Ja zawsze jak jadę do Biedronki to kupuję Całą zgrzewkę mleka ( PRAWDZIWE ) i Chleb Tostowy xD ( 30 zł za wszystko )

Gość gość
ze niby w filetach z kurczaka z biedronki jest mniej miesa niz w filecie z kurczaka w innym sklepie??

Gość gość
ja kupuje tam warzywa na patelnie 750g za niecale 4 zl i sa lesze od kazdego hortexu, w ktorym znalazlam nierazrozona gasienice bleee a cena hortexu w por. do wagi tegoz- porazka

Gość gość
Jak to co ,na pewno nie puste kalorie, są pyszne ale tuczą .Owoce warzywa :D Lato już blisko a potem panika i dieta w 5 dni ..

Gość gość
Chyba nie wierzycie w to że bułeczki z pieca są naprawdę świeże ,one są mrożone i od zrobienia do upieczenia mija czasami kilka miesięcy .Ciemne pieczywo jest smaczniejsze ale wolę te z lokalnej piekarni bo mam pewność że jeszcze wczoraj były ciastem .

Gość gość
Ja z Biedzianych słodyczy najbardziej lubię co następuje: rurki waflowe z nadzieniem śmietankowym ciastka Paryskie czekolada mleczna z malinami i migdałami, ale ona jest dosyć droga te duże pierniki w czekoladzie mlecznej Bonitki pełnoziarniste precle francuskie, czy maślane - nie pamiętam jak się nazywają trufle Magnetic ptasie mleczko jest ok, choć moim zdaniem nie zachwyca - Milka rządzi czekolada z ryżem preparowanym to to co na szybko mi się przypomniało

Gość gość
orzechy laskowe w czekoladzie (takie duże kule) pycha.

Gość zyta cieslukowaa
zawsze jak jestem e biedronce kupuje oliwki (dobra cena) i czerwone i zielone papryczki antipasti z nadzieniem. Pycha!!!!!

Gość Pancernik1
W biedronce nie warto kupować nic sama chemia i tyle w temacie.

Gość Kajak334
Cześć, a kupuję zwykle w Polo, ceny porównywalne a biedronka moim zdaniem ma gorszą jakość.