Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pedro pedro

jak zrobić zasmażke?

Polecane posty

Gość pedro pedro

na 1 litr zupy jakie proporje? tzn ile mąki -1 łyżkę czy wiecej? i na 1 litr sosu boloneze jakie proporcje/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pedro pedro
no pomóżcie please

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pomoooccccy
co to jest w ogole zasmazka???

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a co! ktoś mi zajął nick:/
ja robię bez zasmażki, a już sos tym bardziej

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
a nie mozesz tak na oko? malymi kroczkami do przodu ;) sam zobaczysz ile ci tego zejdzie, ja zawsze tak robie :d wiec ci nie powiem ile bo nie wiem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pedro pedro
na oko dałem 3 łyżki, zasmażyłem na oliwie wyszedł gęsty sos ale nie ma go wiele, pół patelni, przerazaja mnie 3 łyzki mąki czy to nie przegięcie...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
a do tego typu sosu zasmazek nie dodaje, wystarczy mniej wody, wiecej pomidorow, smietana i samo zgestnieje ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość tititititt
nie wiem na zupe to moze ze dwie duze lyzki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×