Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ulka Brzydulka

Jadę w tatry, a boję się zwierząt

Polecane posty

Gość Ulka Brzydulka

Jadę niedługo w tatry na wycieczkę ze znajomymi. Znajomi chcą pochodzić trochę po górach, a ja panicznie boję się niedźwiedzi i ogólnie dzikich zwierząt Czy przed niedźwiedziem można uciec? Czy wilki są groźne dla ludzi ? Mam pełno głupich zapewne pytań w swojej głowie. Ech taka fobia co do dzikich zwierząt.

Gość Oleksyy
Dzik jest dziki, dzik jest zły. Dzik ma bardzo ostre kły Kto spotyka w lesie dzika, ten na drzewo zaraz zmyka

Gość Marmoooooooo
Jak zobaczysz w Polsce dzikiego niedźwiedzia to sprawdź czy to nie hologram :P

Gość Ulka Brzydulka
Przecież w tatrach są dzikie niedźwiedzie

Gość Marmoooooooo
I Ty myślisz że pojedziesz w tatry i trafisz akurat na terytorium niedźwiedzia?? Przecież widać po Tobie że jesteś laik, więc nie będziesz się w busz zapuszczać, więc takie trafienie na niedźwiedzia jest jak trafienie 5 w totolotka :P

Gość Ulka Brzydulka
Ja może i tak. Ale moi znajomi chcą trochę w dziczy pochodzić

Gość rewwwwwwwww
weż gnata

dziecko niedźwiedzie albo już śpią, albo szukają noclegowni a nie łażą po szlakach za turystkami teraz to najwyżej jeleń na rykowisku ale to wejdź sobie na tpn i sprawdź, gdzie są rykowiska, jeśli boisz się jeleni czego jeszcze? lisy? świstaki? no, przy Moku jest kilka półdomowych lisów, bo przychodzą na śmietnik na żarcie ale raczej lis cię nie zagryzie na śmierć ;) swoja dorgą, moze warto taką fobię leczyć?

Gość 7637627
A ty jeszcze nie byłas w Tatrach? Tam sa takie tłumy, nie w sezonie tez- ze na szlakach jest większy ścisk, przynajmniej tych najb. popularnych, niz na głównej ulicy w największych miastach w Polsce. nieraz trzeba stac w kolejce zeby wejsc na szczyt- zwłaszcza Giewont.Zwierzeta się boja, i uciekają, niektóre sa oswojone ale z kolei niegrozne...

Gość 7637627
w jakiej dziczy chca pochodzic? Tam nie wolno schodzic ze szklaku, sa ogromne kary za to..

Gość Gość
Przyjedź do mnie w bieszczady, to Ci pokaże misia

Gość 50-tak
Jak postoisz kilka godzin w korku na zakopiance to niedźwiedź będzie ci się wydawał niczym pluszak :D