Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nana898765

Mandat za kolizje???

Polecane posty

Gość nana898765

Dzis mój brat jadąc do pracy stuknął sie( nie wiem jak to ująć) z drugim autem tak, że ten drugi stracił całe lewe lusterko (ma prawie nowe auto), natomiast mojemu bratu wyleciało tylko to lusterko(wkład, auto stare) Obydwoje zjechali, lecz ten facet sie upierał ze mój brat jechał środkiem i nie zjechał i chciał by oddał mu kase za całe lusterko. Brat sie nie zgodził wiec ten facet wezwał policje(nadal upierał sie przy swoim ze wina mojego brata). Obydwoje dostali po mandacie karnym po 260 zł, po 6 pkt. karnych i obydwojgu zabrali dowody rejestracyjne. Wina była po obydwu stronach. Czy słusznie dostali az tyle madatu?? Aż mnie cos bierze jak sobie pomyśle o tym facecie. W koncu w trakcie jazdy gdy stuknie sie lusterkami to wina jest po obydwu stronach a ten matoł chciał zwalić wine na mojego brata! :/

Gość vianna
policja za darmo nie przyjeżdża :D zawsze winnemu wlepią mandat

Mogli dostac nawet do 500 zł a było sie dogadac haha i dac ze 100 zł na lusterko ... w takich przypadkach trzeba zachowac ostrożność i twój brat i tamten kierowca tego nie zrobili wiec maja - 260

Gość musieli się stwaić do policji
kłócić albo co, bo duzo dostali jak za takie coś... mój kuzyn jakiś czas temu miał podobną sytuację i dostał 100 i żadnych punktów!

Gość nana898765
ale tyle punktów az???

Gość wujek dobra rada...
To nie jest tak, że obaj są winni. Zazwyczaj winny jest słaby kierowca, który nie potrafi jechać blisko prawej strony jezdni i za bardzo wyjeżdza na środek.

Gość katoliczek
dziekuj Bogu ,że za kolizje a nie za ryja:D:D:D:d

Gość nana898765
katoliczek ryja to chyba Ty masz;]