Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katoliczek

Katolicy!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość katoliczek

idz w huj katoliku od siedmiu boleści:D:D Po co chodzisz do kościola? Jak co niedziele stukacie te same regolki i huja z nich rozumiecie. Co to ma być Kirie elejson????? Nawet nie masz pojecia... Ile w końcu jest tych matek Boskich bo w jednej modlitwie naliczylam ich z 50 siąt. Co za ludzie. na kazdej mszy ksieza wyludzaja pieniadze byle tylko na porschaka starczylo a parafianie glupie cipy lezą jak muchy do gowna i klada na tace-byle tylko klecha widziała jacy jesteście wspaniali. Ostatnio baba dzwoni do dzwi i prosi o datki na kościol. Nosz kurwa myslałam że mnie popierdoli . Kurwa to ja ledwo koniec z koncem a oni kase chca na kościol? A co ja mam z tego kościola? Kurwa ludzie!!!!!!!!! ładne frajerzyny z was :D:DD:D Dajecie sie wykorzystywac ludzia"księzą" którzy wzieli siena zajebisty sposob. Gadalam kiedys z byłym księdzem ktory zostal wyzucony bo mowiła prawde,ze ksieza to ludzie którzy po prostu odkryli,że skoro sa ksiezmi to mogą wykorzystywać ciemna mase i sie na tym wzogacać. Niezle palanty w ciemię bite::D:D:D Katolicy od siedmiu boleści

Gość katoliczek
nie potrzebuje-bo nie atam jak pojebana do kościoła:):classic_cool:

Gość kosiarz umysłów
:-D

Gość pomaranczowsza
to co mowisz ma sens, szczegolnie spodobalo mi sie to humorystyczne stwierdzenie : "parafianie glupie cipy lezą jak muchy do gowna i klada na tace-byle tylko klecha widziała jacy jesteście wspaniali." ale fakt faktem nie jest to temat godny az takiego zaangazowania emocjonalnego ;)

Gość katoliczek
a no nie jest.Dlatego na codzień nie przywiazuje do takich żeczy uwagi.Ale jesli otwieram dzwi podjarana ze może jakis przystojniak do mnie a tu stara rura z miną jak by miala w dupie gaśnice i prosi o datki yto musialam wybuchnać emocjonalnie. Pewnie baba pod ten adres juz nigdy nie zapuka:D:D:D A i na mszy zostane przeklęta.Napewno bedzie poruszony temat........pt. "bo zapukała do dzwi"D:D:D:

Gość pomaranczowsza
a, to teraz jak wyjasnilas to juz wiemy :classic_cool:

Gość katoliczek
hehehe. A i zapomnialam dodac.W tamtym roku po kolędzie chodzil ksiadz . Czekal bezczelnie na datki .wyjelam bezczelnie 5 zł z kieszeni i polozylam przed nim.Babcia do dziś sie do mnie nie odzywa:D:D:D

Gość kosiarz umysłów
a co to dyktando ? kurwa jego mać

Gość katoliczek
corlik. chciala bym,ale moja kurwa babcia wyjebala wszystkie oszczedności na kościoł.I co masz jeszcze jakies pytanie sępie??? Nie.To beret na kurwa leb i zapier papier na msze.Pomódl sie za mnie

Gość katoliczek
kosiarz. Może jakas bereciara niespelniona chciala byc belfrem ale jej nie przyjeli bo za duzo dupa mowila:D

Gość katoliczek
kosiaz widzę ze sie polubimy:D:D:D:DD::D

Gość katoliczek
coralik.Z pewnością kiedyś.Ale do poki nie bede miala zaszczytu obejzec twojej facjaty to narazie mi nie grozi:D

Gość katoliczek
kaitan. Ale ześ tera pierdolnoł,jak lysy o beto. Jakie zbawienie? Mam placić za zbawienie? Dziękuje postoje. To bog zbawia jak juz coś a nie jais klecha w sukience.

Gość katoliczek
Coralik.Ja moge popracowac nad wieloma sprawami i zawsze jakoś sobie poradze.A ty ryja nie wymienisz -choc bys się zesrala-nie ma bata:D:D:D:

Gość katoliczek
ps widzialas kiedys świnie???? Sprawdz w lustrze:D:D:D:

a dajcie spokoj jak ktos chce sobie chodzic do kosciola i placic kase bo mu to pasuje to co wam do tego? dla niektorych chodzenie co niedziele zeby obgadac wszystkie sasiadki po kolei jest forma rozrywki :P sa tez tacy co naprawde wierza w Boga i to tez ich sprawa. a jak ktos nie chce chodzic to niech nie chodzi i tez nikomu nic do tego. Kazdy spedza wolny czas jak chce :P Byleby byl dobrym czlowiekiem :) ja nie chodze, ale nie oceniam nikogo kto chodzi bo to nie moj interes.

Gość pomaranczowsza
oj katoliczek, juz nie badzze okrutna ;)

Gość katoliczek piździszek
i dawanie im kasy nie jest obowiązkowe przecież ;)

Gość katoliczek.
Szał pał,świst pizd:D:D:D:

Gość katoliczek.
ty pizdziszek. ale zes sie popisał.Z kad to wzioleś?? Z elementarza czy kurwa katechizmu????

Gość katoliczek piździszek
ze słownika ortograficznego ;)

Gość fffffaaaaaaaaaaaaaa
Aleś mądry Ile razy się zesrałeś z wrazenia przy tym temacie Załosny jestes i głupi

Gość katoliczek,.,
A co ksiądz zasponsorowal ci???? Za ciągnięcie laski:D:D:D:D