Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annnnnnyaaaaa

DOBRY GINEKOLOG PRYWATNY -KOBIETA W ZIELONEJ GÓRZE

Polecane posty

Gość annnnnnyaaaaa

czy ktos moze polecic ginekologa kobiete ktora przyjmuje prywatnie w zielonej górze? taką ktora byłaby i miła i kompetentna? szukam na forach ale wszedzie glownie pełno opinii o facetach ginach. a to moja pierwsza wizyta i chodzi mi tylko o takie ogolne badanie.. i nie chce sie zrazić jakąś niemiłą atmosferą. nie chce tez pierwszy raz isc do faceta. wolę do kobiety. z tym, że jak czytam opinie o kobietach ginach z zg to raczej zdania podzielone i na kazdą z nich jest pełno opinii tak negatywnych, że aż strach isc. za pomoc z góry wielkie dzięki.

Gość zielona z gory
bylam u kobiety gin. w poliklinice, nie jestem zadowolona wiec Tobie tez nie polecam, teraz chodze do faceta gin. i jestem zadowolona :)

Gość zielona z gory
prywatnie nie chodze, nie stac mnie:)

Gość annnnnnyaaaaa
a moze byc tez nieprywatnie.. byle kobieta na początek;)

ja z pewnością i z własnego doświadczenia POLECAM panią dr Lidię Barską - w Sulechowie przyjmuje, to blisko Zielonej Góry. Ja do Niej dojeżdzam prawie 90km ( w jedną stronę) ale nie zamienię Jej na nikgo innego. Miła, sympatyczna, rzetelna, profesjonalna, gabinet na miarę XXI wieku, wyposażony super! A pani doktor ma dużą wiedzę i jest bardzo miłą i przystępną osobą. Ja na Nią mówię "mój Anioł" :)