Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdihriuehuigheir

jaram ziolo sporo przeklinam duzo wiem o zyciu...

Polecane posty

Gość hdihriuehuigheir

niestroje sie jak niewiadomo kto lubie ubierac sie seksownie ale niewyzywajaco, mam 18 lat i nosze plaskie buty codziennie wieczorkiem przypale sobie jointa na sen, szukam pracy bo sie zwonilam bo mi niepasowalo od 16 roku zycia mieszkam sama rodzicow mam w dupie bo niedali mi w zyciu nic oprocz zdrad bijatyk picia i bicia nielubie slodkich idiotek z tipsami kolesiow szpanerow jestem zwykla i lubie zwyklych ludzi nieoceniam po wygladzie i mam w dupie czy ktos ma ojca alkocholika czy jest z domu dziecka a czesc z was ktora tu siedzi potrafi czlowieki dopierolic jak ma problem oczewiscie niemowie o wszystkich ale ludzie typu noxeila czy cos...zal

Gość katoliczek
no i kuzwa zajebiście:-) Ta trzymaj -olej wszystkich ktorzy maja wyjebane na ciebie.Raz sie zyje

Gość piątkowa libacja
nie oceniasz po wyglądzie a mówiesz ze nie lubisz tipisar i szpanerów...a moze oni wcale nie są pusci.

Gość kjhvcihfdihgrhiguhygurtyiurhkj
nnobo nieoceniam po wygladzie, ale chodzi mi o te slodkie idiotki z tipsami solara tlenionymi wlosami ktore 1-chca bogatego chlopa -niechca isc do pracy bo im sie wszystko nalezy -niechca dzieci BO JAK BEDA WYGLADALY ale ogolem do tipsow itp nic niemam wazne zeby cos bylo w glowce no nie?? i prawda mam wjebane :P

Gość piątkowa libacja
już sobie ciebie wyobrażam. naburmuszona, zbuntowana laska ze spojrzeniem jakby chciała zapierdolić komus kopa.

nooo i sory za bledy ale walnelam debowego;P wiem zalosne co pisze ale musialam cos z siebie wyrzucic!!

hehe zgadlas:) tzn niezawsze jestem naburmuszona ale patrze czujnym wzrokiem przed siebie a jAK IDZIE koles patrzy mi sie na dupe czy cos tosie patrze ostro i mowie na co sie kurwa patrzysz?? zbuntowana tez niejestem poprostu duzo w zyciu przezylam w wieku 9 lat widzialam mamusie z innym panem jak tata byl w wiezieniu z wiekiem coraz wiecej takich panow widzialam dlatego nienawidze zdrady i takich kurewek co szukaja huja do dupy!!jak ojciec bil matke tez widzialam i wcale to niebylo fajne a tez wpierdoldostalam bylam wyzucana z domu za nic a ze najstarsza to zawsze wszystkiemu winna teraz moj brat ktory ma 16 lat tez sie chce z tej patoligi wyprowadzic

Jak słysze te słowa "mam wyjebane" to juz mnie padaka bierze bo moj facet wiecznie to powtarza jak sie kłócimy albo cos .-,- Takich Plastików to ja tez nie lubie ale znam takie co farbują włosy mają kolczyki wszędzie chodzą na solarium i troche tapety tam mają ale bez przesady bo one z natury są ładne i taki ktos jak ty by gdyby je widział to by pomyslał ze jakies puste a wcale tak nie jest w ich przypadku bo mają dużo w głowie ;p

no i wlasnie:) wyjebane to umnie czeste slowo niestety:( bo czasami wrecz trzeba miec ja ogolem staram sie miec wszystko w dupie ale jestem wrazliwsza niz 2letnie dziecko potrafie sie poplakac tylko dlatego ze ktos mi cos przykrego powie niestety sporo osob mowi ze jestem zajebista z charakteru i duzo takich lasek niema, ale ja wiem ze sa zaduzo w zyciu widzialam, ale jakbym tego niewidziala to w zyciu niebylam teraz tym kim jestem

Gość piątkowa libacja
pewnie masz czarne albo rude włosy i obrysowujesz kredką całe oko :classic_cool:

nie mam blond wlosy ma ciemne oczy i nieryzuje kredka calych oczu niepudruje sie ani nieuzywam fluidu

Gość stara rura dwucalowa
no i bardzo,kurwa jego mac,dobrze:P