Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość htjkuk

Kredka do brwi? - blondynki

Polecane posty

Gość htjkuk

Hej, jestem jasną blondynką i moja brwi są zwyczajnie "blade" na tle mojej cery, w ogóle sie nie wyróżniają, poza tym z jednej strony są rzadsze (nie wiem czemu :P) chciałabym je podkreślić ale nie wiem jaka kredka nie zrobi mi sztucznego efektu, możecie mi coś polecić?

Gość praaaaa
najlepiej będzie jeśli zgolisz brwi

Gość a numer 6 pasuje do
nie rob nic z nimi a jak masz rzadsze w jednym miejscu to wyrownaj pesetą

Gość co bedziesz zrec
najlepiej cieniami. jest taki z essence zestaw do brwi. nie uzywam (bo nie musze) ale dziewczyny se chwala

Gość Zmysłowa Koteczka Ona
no co ty kredką to tragiczny efekt lepiej zrób grafitową henne u kosmetyczki ewentualnie brąz z regulacja oczywiscie

Gość htjkuk
właśnie ta strona co nie są rzadsze wygląda lepiej więc po co mam przerzadzać pensetą?

też testem blondynka z jasna oprawa oczu i robie sobie henne z Delii ale cos sie ona sabo trzma wiec uzywam grafitowej kredki, ktora lekko przyciemniam sobie brwi, nie maluje takich grybych, mocnych kresek, tylko tak delikatnie dotykam ta kredka wiec efekt jest naturalny, raz mialam taka brazowawa krede specjalna do brwi dla blondynek i wygladalam tragicznie - jakbym miala rude brwi :/

Gość basia35
Ja zrobiłam sobie ostatnio hennę u kosmetyczki to wyglądałam fatalnie dużo lepiej wyglądam jak sobie przyciemnię brązową kredką ale bardzo delikatnie no i nie każdy brąz jest ładny .Nie lubię takiego jakby rudego.