Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZALAMANA ;(((((

MOJ CHLOPAK JEST BI!!!!

Polecane posty

Gość ZALAMANA ;(((((

powiedział mi o tym jestem tym zdruzgotana. biseksualny męzczyzna to chyba najgorsze zło 😭

Gość powiedz to mamie
to da ci szlaban na neta 🖐️

Gość ZALAMANA ;(((((
pomózcie 😭 kocham go ale nie moge zaakceptowac ze jest w połowie hetero a w połowie pedałem :(

Gość oóa
a ty nie jesteś ??ty też napewno miewasz fantazje erotyczne z innymi kobietami albo nawet podobają ci się

Gość hej sorry
powiem Ci jedno.....znam 7 osob ktore sa bi i kazda z nich jest w relacji z kims wlasnej plci. Mowienie ze jest sie bi to taki sposob zeby nie przyznac sie przed soba ze sie jest gejem/lesbijka. Faceci wychodza z zalozenia ze musza spobowac cipki. A pozniej i tak wracaja do facetow.

Gość ZALAMANA ;(((((
Ja sie boje gejow i lesbijek. on sie przyznal ze raz sie calowal z innym chlopakiem czuje obrzydzenie. jest naprawde super facetem, inteligentny, czuly, przystojny ale nie wiem czy powinnam byc z kims bi :(

kochana powiedzial ci to wyraz zaufania jak by nie powiedzial to bylo by gorzej ale ci powiedzial to znaczy ze ci ufa to chyba dobrze nie

Gość ZALAMANA ;(((((
jest takie powiedzenie ze wszycy idealni faceci juz maja swoich facetow :( on ma mnie i mowi ze by mnie na inna czy innego nigdy nie zamienil nie uprawial seksu z zadnym facetem ani z zadna inna kobieta przede mna tylko raz sie calowal z innym chlopakiem zanim mnie poznal. co o tym myslicie?

Gość oóa
boszeee,ta polska schodzi na psy...zawsze znajdzie sie ktoś zaje biście nietolerancyjny który by najchętniej zeszmacił geja czy les tylko przez jego orientacje...masakra..dziewczyno zmień lepiej nastawienie do świata bo bedziesz miała przerąbane w życiu

Gość ddfdsdsfdfds
"jest takie powiedzenie ze wszycy idealni faceci juz maja swoich facetow" - a ja się pytam skąd znasz niby takie powiedzenie? bo nigdzie o takim nie słyszałem. Może ono jest znane wśród homoseksualistów ale na pewno nie wśród normalnych hetero.

Gość ZALAMANA ;(((((
a wy byscie zaakceptowaly cos takiego?

Gość oóa
poza tamtym,ja też się całowałam tylko raz ze swoją koleżanką jeszcze jak nie byłam w związku z moim chłopakiem i on o tym wie ale nie robi mi z tego wielkiego Halo..chociaż on jest w 100% hetero i raczej nie lubi homo lub bi

Gość ddfdsdsfdfds
ty się nie pytaj innych o zdanie, tylko sama zdecyduj. osobiście powiedziałbym - nie, takiej sytuacji.

Gość ZALAMANA ;(((((
napisalam mu na gadu gadu ze zrywam z nim

Gość ZALAMANA ;(((((
gdybym nie pila wczesniej dwoch piwek z kolezankami to bym sie chyba nie odważyła czuje jakby ulge teraz

Gość ddfdsdsfdfds
więc z nim zerwałaś a tym samym to koniec rozsterek i tematu. on jest bi a ty go nie kochasz. niech tak zostanie. tak lepiej dla was obojga.

Gość ZALAMANA ;(((((
BEZCZELNY!!! dzwonil i pytal dlaczego, chcial sie spotkac mowil ze mu zalezy a jak mu powiedzialam ze chodzi o to ze jest bi to zaczal mowic poważnie i na koncu powiedział cos w stylu ze jak nieakceptuje jego seksualnosci to faktycznie lepiej zebysmy sie rozstali. CO WY O TAKIM CZYMS SADZICIE? tak szybko odpuscil cham jeden 😠 😭

Gość ZALAMANA ;(((((
nazwalam go pedałem, powiedzcie ze dobrze zrobiłam :(

Gość ZALAMANA ;(((((
A TERAZ NIE ODBIERA TELEFONU ODE MNIE!!!!!!!!!!

Gość bbbbjjjbbb
ile ty masz lat kobito,obrazasz go i chcesz by cie blagal bys z nim byla ,zero jestes