Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xasnkxnddsddsadsad

Nie wiem ktorego wybrac:(

Polecane posty

Gość xasnkxnddsddsadsad

Z jednym facetem jestem prawie 3 lata. Wczesniej nam sie nie ukladalo ,ale ostatnio stal sie dla mnie bardzo mily i wiele sie zmienilo na lepsze Ale niedawno tez poznalam innego faceta . I to facet jakiego chcialabym miec . Jest przystojny ,napewno podoba sie nie jednej , inteligentny ,ale wyluzowany ,z dobra praca, mlody bo rok starszy ode mnie Do tego wczesniejszego sie przywiazalam z kolei i tez mi na nim zalezy I co mam robic? poza tym ciezko mi nawet manewrowac ze spotkaniami bo jak sie spotkaja to co bedzie? z tym nowo poznanym jescze do niczego nie doszlo nawet do pocalunku ,ale widze ze jest zainteresowany i go zaprosilam do siebie do miasta

Gość xasnkxnddsddsadsad
no i co mam zrobic? z tym co jestem 3 lata mi sie zaczelo dopiero teraz tak naprawde ukladac ,a tym nowym jestem zauroczona ,ale jeszcze nie wiem co z tego bedzie bo go nie znam zbyt dobrze

Gość 9191919
zapytaj serca..to Twoja decyzja

Gość xasnkxnddsddsadsad
wlasnie sama nie wiem co mi serce podpowiada :( to jest ciezka decyzja. tego zaprosilam do siebie w odwiedziny za tydzien wiec nie wiem czy do czegos nie dojdzie . a z tym co jestem z nim dlugo jest teraz tak jak zawsze chcialam ,ale tereaz sytuacja sie troche zmienila..

Gość dziewczyna z sieci
przemyśl to, żebyś później nie żałowała,

Gość xasnkxnddsddsadsad
no wlasnie probuje to przemyslec ,ale do konca sie nie da bo: tego co jestem z nim prawie 3 lata znam dobrze ,wiem czego sie po nim spodziewac mniej wiecej. Ten nowy mnie bardzo zauroczyl ,ale nie znam go i moze jest mily na poczatku tylko? wydaje mi sie prawie idealem ,ale nie potrafie powiedziec jaki on naprawde jest takze to jest jakies ryzyko poswiecac wszytso dla niego Moglabym tak zrobic ze dopoki go nie poznam bede grala na 2 fronty ,ale to nie fair no i nie wiem na 100 % czy by sie np nie spotkali

Gość xasnkxnddsddsadsad
wiec ten nowy moze byc rownie dobrze miloscia mojego zycia lub moze nam sie nie ulozyc , ja zerwe z dawnym chlopakiem i bede zalowac

Gość xasnkxnddsddsadsad
up

Gość xasnkxnddsddsadsad
no nie wiem ..

i tak narazie wybierzesz tego nowego bo "podoba sie nie jednej... " :D a pozniej przejrzysz na oczy i wrócic na kleczkach do tego pierwszego : )