Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xasnkxnddsddsadsad

Nie wiem ktorego wybrac:(

Polecane posty

Gość xasnkxnddsddsadsad

Z jednym facetem jestem prawie 3 lata. Wczesniej nam sie nie ukladalo ,ale ostatnio stal sie dla mnie bardzo mily i wiele sie zmienilo na lepsze Ale niedawno tez poznalam innego faceta . I to facet jakiego chcialabym miec . Jest przystojny ,napewno podoba sie nie jednej , inteligentny ,ale wyluzowany ,z dobra praca, mlody bo rok starszy ode mnie Do tego wczesniejszego sie przywiazalam z kolei i tez mi na nim zalezy I co mam robic? poza tym ciezko mi nawet manewrowac ze spotkaniami bo jak sie spotkaja to co bedzie? z tym nowo poznanym jescze do niczego nie doszlo nawet do pocalunku ,ale widze ze jest zainteresowany i go zaprosilam do siebie do miasta

Gość xasnkxnddsddsadsad
no i co mam zrobic? z tym co jestem 3 lata mi sie zaczelo dopiero teraz tak naprawde ukladac ,a tym nowym jestem zauroczona ,ale jeszcze nie wiem co z tego bedzie bo go nie znam zbyt dobrze

Gość xasnkxnddsddsadsad
a co jest lepsze: byc z facetem z ktorym juz sie wiee przeslo i jest sie 3 lata prawie i teraz sie wszystko ladnie uklada, czy z facetem ktorym sie zauroczylo bardzo ,ale nie zna sie go za bardzo i zaryzykowac dla niego poprzedni zwiazek?

Gość kalrina xXx
boshe , ludzie to mają problemy

Gość xasnkxnddsddsadsad
no zebys wiedziala jest to problem bo jest to pewne ryzyko rzucic wczesniejszego faceta na ktorym mi jeszcze nie tak dawno bardzo zalezalo dla nowego,a z drugiej strony ten nowy to moze byc milosc moje zycia lub tez nie

Gość mysle zeeee
a ja wciaz czekam na ksieca z bajki którego pozałam wieki temu i ....ehhh :O